automoto.ee foorumid

Täisversioon: milline kiiver on hea?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

homeend

nomaei tea mu küsimused ka ei lõppe, aga siiski. milline kiiver on kevadest sügiseni sõites kõige parem (astronaut, lahtine-klaasita, pooliku klaasiga, allaulatuva klaasiga)?? mul pole veel kogemusi ühegagi ja tahaks sellist, millega ei hakka palav (mustaga on suvel palav või?) ja mis laseb ilusti hingata ning ei vehi tuult (putukaid) sisse ja välja. äkki on veel midagi mis on oluline?
Soovitan võtta astronaudi. 35% õnnetustest sai kannatada lõua ja näoosa.

http://vatican.rotten.com/motorcycle/ :wow
(nõrganärvilistele keelatud):haige
See pilt seal uuuh... on ikka terav küll ega ma arvan kui ikka selline laks käib ei päästa see astronaut ka. Inimvõimetel ei ole ju piire. Endalgi oleks soov teada teiste arvamusi kiivrite kohta ja milliseid soovitada. Ja kas hind on alati kvaliteedi ja turvalisuse määraja.

tac.
Siin on sulle häid ja STIILSEID peakatteid:http://www.motorbike.de/bandit/
Kisub vägisi sinna ÄRI teemase aga kas on teada mõni hea müügikoht eestis kus on suur valik kiivreid ja motovarustust (kvaliteetset). Kas keegi Eestis nende bandit kiivritega tegeleb?

tac

homeend

koozy

ei ole see must midagi palav, sest sõites ju tuul koguaeg jahutab seda. võibolla kohapeal akkab jah palav. muidu kindlasti võta sellin, millel on lõug ka kaitstud, sest ikkagi väga tihti saab just lõug takistusega kokku. ilma klaasita hakkab tuul pinda käima, peab prille kandma ja see ei ole eriti mugav. yldiselt kiivri pealt ei tasu kokku hoida, sest see sind kaitseb ja pealegi tolkneb see sul pea kyljes pidevalt, niiet kui see on ebamugav, siis saab sõidunaudingust piin. vali kindlasti täpselt sobiv suurus, sest liiga suure kiivriga on väga ebamugav sõita, asi loksub peas ja hakkab tuule käes imelikult loperdama ka. ning samuti võiskid teha proovisõidu, et näha, kuda see sõites käitub. muide otsi mingist vanast tehnika maailmast(oli vist see?), seal oli terve pikk artikkel kiivrite kohta. võrreldi erinevaid kiivreid jne. bike worldist võid küsida. arai kiivrid on muidu yhed tegijamad ja väga mugavad!!

koozy

ei vaadanud, aga just see artikkel autolehest, mis eelmises lingis on, on see, mida mõtlesin. seal räägib päris palju erinevatest kiivritest.

kuzmitz

Mina soetasin endale astronaudi ja ei kahetse. Tuulutusavad lõuaosal ja otsaees täidavad oma ülesande 100%. Ei lenda putukad ninna ning üldse on mugav.:bounce

mari

seni olen suurimat ja parimat varustuse valikut näinud tallinnas motodepoos. vt www.motodepoo.ee ja mine kohale.

seal on riideid, veidi saapaid, kindaid, tuulekaitseid siia-sinna, aksessuaare, kiivreid.

homeend

Tsitaat:Niimoodi kirjutas: kuzmitz
Mina soetasin endale astronaudi ja ei kahetse. Tuulutusavad lõuaosal ja otsaees täidavad oma ülesande 100%. Ei lenda putukad ninna ning üldse on mugav.:bounce
------------------
mis firma oma sul on ja kust ostsid?

kuzmitz

AGV ja mudel MDS. Maksin vist 1400.- ja ostsin selle \"Bikeworld´ist\"

maxL

Mulle AGV meeldib, ostsin kunagi Bike Worldist. Kiiver peab ikka lahtine olema ja ilma igasuguste klaasideta, niikuinii on päikseprillid peas. Tuul peab ikka ligi saama, et tekiks mingi feeling. Astronaudiga küll sõita ei tahaks, siis võib ju parem autoga sõita. Aga kui ikka mingi bike-ga tegemist siis ikka ilma astronaudita imelik.

kolmpool

Aga keegi krossikiivrite koha pealt oskab kosta? Praegu külavahel sõites on mingi vana kolakas peas, aga mõtlesin AGV Blitzi osta. On keegi omanud/proovinud? Kuidas üldse krossikiivri mugavusega lood on?
Krossikiivrit tahaks seepärast, et seal lõug ka kaitstud... Kord juba nähtud sõpra lõhkirebitud lõuaga...enam ei taha Sad Jääb eluksajaks meelde see vaatepilt ...

lauryxxx

kindlasti astronaudi oma. Täiesti kinnine. Omal kogemusi niipalju, et ükskord tsikliga sõites lendas mulle mesilane-herilane(tont seda teab mis ta oli) mull kiivri polstri ja põse vahele. Pani pinnu ikka ära ka. Päris tore tunne on see, kui see juhtus nii kuskil 100ga sõites. Peale seda olen kasutanud ainult kinnist kiivrit. Sest moodsamatel kiivritel on juba tuulutusavad, mis jahutavad kiivrit ja puhuvad ka klaasile seespoolt tuule, et see uduseks ei läheks. Eelis tekib ka vihmaga sõites. Vähemalt pea jääb kuivaks. Aa ja oleneb ka sellest mis tsikkliga sõidad. Kui sõidad bike\'iga, siis kindlasti kinnine kiiver. Kui mõne vanaema ilma gondliteta masinaga, siis üldjuhul ikka lahtine kiiver. Ja kui sul istumise all juba Harley, sis juba plekist lahtine kiiver+prillidCool
[Pilt: N70_158.JPG]

Mina sõidan siis sellise kiivriga =)
Olen sellega väga rahul kiivriga ...
See nokk on hea kuna ta kaitseb visiiri kriimustuste eest kui ta peaks maha kukkuma tsikli pealt või midagi kiivri peale kukkuma Big Grin Päikese eest pakub see nokk ka kaitset =)
Sõidan hetkel streetbike\'iga ja enduroga ning kuni umbes 80km/h tuule vihinat ei ole kuulda ja suurtematel kiirustel on see ka suht nõrk . Kiiver on väga mugav kuid võiks tuule avasi rohkem olla sest mulle meeldib sõita visiir all ja vihmastel ilmadel läheb visiir uduseks ja päikesepaistelistel ilmadel on palav =(

Ostsin selle muidu www.loodusinvest.ee \'st ja teenindus oli seal pehmelt öeldes fekaal ! Minult kysis myya ,et mis stiilis tsikliga kavatsen sõitma hakkata ning kui vastasin ,et chopper stiilis siis ta hakkas kohe peale suruma ka vastavaid kiivreid .Kui ma julgesin öelda ,et EI ma tahan kinnist kiivrit ,et mu lõua osa oleks kaitstud , mille peale sain sõimata ,et inimesed ei kuku mitte kunagi lõua peale ja ,et see on lollus mida ma räägin :S Aga ometi nii palju kui olen kukkunud siis on lõua osa peaegu alati kannatada saanud !!!
Teiste sõnu sain ilge vaevaga sellise kiivri mida tahtsin kuna pidevalt määris pähe teisi kiivreid :@


alkazar