automoto.ee foorumid

Täisversioon: delta karburaatori jama
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

raul-

tere
ma tahtsin küsida siukest asja et sellel delta karburaatoril on kaks pulga moodi asja üks hoiab ujukit kinni aga mida teine teeb ja kus see käib?
pead silmas vist niinimetatud nõelklappi, mis sulgeb bensiini pealevoolu karburaatorisse, kui seda on seal juba piisavalt. välja näeb jah pulgakujuline, ning otsas on imetilluke kummirõngas ning peaks asuma ujuki kohal.

raul-

seal ei ole kummi rõngast need on täpselt samasugused pulgad aint ühel on teravam ots
Seleta täpsemalt mis pulkasid silmas pead, kus need asuvad jne.
Pulgakujulisi asju seal karburaatoris ikka leidub - düüs, ujukit kinnihoidev pisike umbes 1mm diameetri ja 15mm pikk pulk, nõelklapp ja kruvid. Tühikäigu ja segu reguleerimiskruvid on küll erinevate otstega - tühikäigu oma tömbima ja segukruvi pika terava otsaga aga vastu ujukit ei käi neist kumbki.
Ah, ja muidugi... Vastu ujukit käib üks peenike (ka nii 1mm) metallpulk küll, see mis väljastpoolt on varustatud (metall)mütsikesega ja mis koos mütsialuse vedruga võimaldab karpa üleujutamist.

raul-

\"ujukit kinnihoidev pisike umbes 1mm diameetri ja 15mm pikk pulk\" täpselt sama sugune on teine ka aga kuhu see käib?
Kui see on täpselt samasugune ning sul on originaalkarburaator, siis on tegu lihtsalt teisest karburaatorist pärit pulgaga.

raul-

ei no täielikult pole samasugune teise otsas on mingi väike teravik ja mul on nagu kaks karburaatorit ja ostsin omale karburaatori remont jupid nüüd on mul neid pulkasi 6 tükki
raul- Kirjutas:\"ujukit kinnihoidev pisike umbes 1mm diameetri ja 15mm pikk pulk\" täpselt sama sugune on teine ka aga kuhu see käib?

raul- Kirjutas:ei no täielikult pole samasugune teise otsas on mingi väike teravik ja mul on nagu kaks karburaatorit ja ostsin omale karburaatori remont jupid nüüd on mul neid pulkasi 6 tükki

ma arvan, et peaksid asjadest pildi tegema, kuna su jutust ei saa aru

raul-

olgu homme teen pildid
Noh, see pisike teravik ilmselt on pulga lõikamisest jäänud. Veneaegsele värgile iseloomulikult... Karpat paigates tuli sama asi välja et karpa vana pulk oli ilusti siledate otstega, remondikomplekti oma aga silumata ja torkas näppu.

Priidik

äkki ta mõtleb pulkade alla düüsi??