automoto.ee foorumid

Täisversioon: Mis mootorattale kuulub see tagadiffer ning ratas
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Ostsin üleeile emmi ja sellel taga selline imeliku korpuse kujuga differ, olen oma 8 emmi omanud ja sellist pole varem kohand. Võrdluseks panin ka tavalise difri pildi. Ratas samuti algul arvasin et tegu IZ 49 rattaga kuid võrdlemisel selgus et pole.
Pildid www.pilt.ee/Gaz-67
Kuus polti, mis paiknevad ringjoonel 60 kraadi tagant, viivad mõtte BMW- (EMW)-R-35 peale. Keskosa on küll veidi imelik, seega ma veidi kahtlen R-35-le kuulumist.

Äkki on midagi muud BMWst? R-12 ei ole ta kindlalt, aga R-2 ja muud haruldased margid ei ole esimese pauguga välistet...
arvan et see ratas on planeta spordi oma

Olen ka kohanud ühel vanemal Dnepril sellist reduktorit. Ilmselt mingitel vanematel mudelitel oli selline.
valdo Kirjutas:Kuus polti, mis paiknevad ringjoonel 60 kraadi tagant, viivad mõtte BMW- (EMW)-R-35 peale...

R35-le ei kuulu kohe kindlasti, BMW reduktor kinnitub raamile nendesamuste poltidega perimeetril, mitte aga keskelt, nagu antud pildil. Aga ei välista teisi mudeleid?
Kui juba arvamiseks on läinud siis selge see, et reduktor on tagavedrustusega kiigega riista oma, seega vaevalt mingi vana lääne masinaga tegu pole, BMW-d jäigad ja R71,51 jne küünalvedrustus taga, kui esiratast kusitakse siis arvan vana ISH, miks Luther selle kohta ei komment. , teised rattad K või Dnepr, reduktor ka ilmselt vene oma, kirjad ka kusagil ehk sees.
ma pakuks pilt 001 reduktoriks M72.