automoto.ee foorumid

Täisversioon: Sain oma B-902 töökorda!
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

John Smith

Sain oma lennukile ka pärast 15.a pausi elu sisse, nüüd vist küll hakkab poiss sellega rohkem sõitmaBig Grin

http://www.hot.ee/vabank/vorr/index.htm
kuidas siis start oli ka?
Hmm, a kus on süütemängu kaan?
Muidu ilus tip-top võrr Smile
Väga tore masin, eriti hea selleks, et noortele natu tehnikat näitata/õpetada. Kui sa veel vähe väiksema mustriga esikummi alla paneks ning süütemängule kaane leiaks.....
seda ei saa punnvõrriks nimetadagi, pigem ehe uunikum. paistab teine üsna tehasekomplektses konditsioonis olevat ? Wink

John Smith

Süüte kaan jäi sinna 15a. tagusesse aega kui teda putitasin, siis suri süüde ära ja seda näppides ka kaan kuhugi kadunud asjade hulka sattunud.

Nii, et kui kellegil müüa on siis oleks huvitatud?

Peale esipiduri trossi, mis tuleb uus panna ja rehvide, mis olid täitsa läbi peaks minu teada kõik olema originaal, pump ka puudu.
süütekaane saad vajadusel minult. selle jõgevamaalt tallinna (kus ma ise elan) võtab muidugi aega.puudu on sul veel vasakpoolne ketikaitse. pakiraami kohalt pole ma eriti kindel, seal all peaks asuma sahtliga tööriistakarp, kuid siu masinal oleks see nagu eemaldatud ning pakikas allapoole painutatud. ketikaitse ja pakika leiaks sulle ka ehk. http://www.jogevamc.ee/pictures/jupid/05290005.jpg

John Smith

ketikaitse on täiesti olemas, aga pole jõudnud veel külge kruvida. Tööristakstis pole aga üldse kindel, kuna pakiraamikinnitus on erinev, sinu antud pildist ja vähemalt minule tundub originaalne - tagumine kinnitus nimelt on pakiraami küljes ja siis kruviga porilaua küljes? Tundub, et see on punase raamiga aparaatidel, minul aga on sadula all see nahast paun? nii, et kui selle süüte kaanega kokkuleppele saaks oleks küll huvitatud.