automoto.ee foorumid

Täisversioon: Roller Geely, ebaõnn
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

bassisiil

Tere!
Hiljuti võitsin rolleri geely, mis liigub eeli eeli. Ei see tähendab seda, et hetkel ta ei liigu üldse sest asi selline:
Panin õlid värgid särgid sisse, käima, sissesõitu tegema! kolmandal päeval teeb mootor böööööööööööö... ja sureb välja.
proovid ja proovid, aga midagi ei funka.
Järgmine päev mootor lahti ja mida ma näen? kolvipealt on tükk puudu, kolvirõngas oli juppideks ja alumist rõngast polnud siis üldse kunagi olemas olnud.
Ok. pool kolvirõngast leidsin ma sumbutajast üles, aga kuhu on kõik teised vidinad kadunud?

Nii ja küsimus oleksi siis selles, et kas kellelegil on veel olnud kogemusi geely rolleritega ja mis probleemid teid vaevavad, kui üldse vaevavad Toungue
Soovitan selle teema ka www.biker.ee foorumis püstitada, kui seda juba teinud pole.
Kui võitsid siis järelikult uus. Kui uus siis järelikult garantii. Kui garantii siis volitatud remondi töökotta. Ja su probleemid on lahendatud.Big Grin
NB. See mõttekäik ei kehti kaardimängus võidetud kasutatud \"Geeli\" kohta.Big Grin
***************************************
Pole paranoiline.Wink

bassisiil

emm. see roller on võidetud cappi vms. koera toiduga. Lätist toodi mingisuguse kulleriga siia, garantii kohta pole kuskil sõnakestki.
Pöördu koeratoidu maaletoojate poole ja kirjelda oma mure ära. Või saada kiri Lätisse. Reageerimist tõenäoliselt kiirendab vihje kirjas, et vastasel juhul pöördud abi saamiseks näiteks Tarbijakaitseameti või SLSopalehe poole.

Asp
Garantii kehtib üle ELi.Kuna me ka sõbralikus peres.Toungue Või kui ostsid Läti Hagijale toitu Lätist siis peaks külla Lätti pöörduma Big Grin aga kui meie oma kaubandusketist siis vahet pole garantii on olemas.Aspelundi märkus õige. Edu bürokraatias.
****************************************
Pole ikkagi veel paranoiline.
Arvan et garantii alla ei kuulu roller, millel ise mootor lahti kakutud.Sad

bassisiil

jah...garantiid ei olnud sellel üldse kahjuks Sad
Geely rolleritega on nüüd sedasi, et nende tehas pandi kinni ja mootorijuppe on põhimõtteliselt võimatu saada sama kehtib ka teiste osade kohta. Sõbral sama roller ja tal läks esimesed piduriklotsid katki ja käisime poes kes tegeleb nende rolleritega ja ütles et tehas kinni vaid mõned üksikud jupid on veel saada.

Aga vist peaks sobima miski Honda mootor, vöi siis Honda mootoriosad. Päris kindel selles ei ole kuid seal poes oli müüa Geely roller ja kirjas et Honda mootoriga. Mine sa tea, aga uuri kuskilt motorolleri poest ja räägi seal oma mure, ehk oskavad täpsustada.
Tundmatute firmade rollerid kuulugu nüüd riskigruppi!

y2k

Soovitan lasta kellegil tuttaval valada uus kolb + poest osta uued rõngad ja lasta silinder üle puurida.