automoto.ee foorumid

Täisversioon: syncmaster: võrr
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Ei saanud kiusatusele vastu, pidin siia üles panema. Niiisiis Augusti lõpu poole sai soetatud endale võrr, esimene isiklik mootoriga masin. Raam on klassikaline, mootoriks D6, kubatuur on 45cc. Raam peaks olema originaal ja ka värv. Istme kohta ei tea, kuidagi vähe kulunud teine. Täpselt ei ole veel aru saanud mis aasta võrr onBig Grin eks proovin teada saada. Max kiirus on ~30-40 km/h. Kiirendus üpris hea, u. poole gaasiga saab ilusti kohapealt minema(jalgadega ennem hoogu lükkama ei pea). Suurt viga muidu polegi ainult sidur kipub libisema aga eks selle teeb lähiajal korda(mingi kruvi või midagi jälle lahtiBig GrinBig Grin) Värv kah kulunud.Lume peal enda arust sai ratta ka ringi. Pilte kah siis: http://www.zone.ee/planeman. Tekib küsimusi siis postitage teemasseBig Grin
See iste ei ole kohe mitte originaal. See iste paistab olevat delta oma.
Tegu on Riga-7ga aastast `72-73. Ebaoriginaalid on veel lenksud Riga-13 omad ja väline süütepool on ka ise pandud. Mudiu paistab olevat enam-vähem originaal.
iste peaks olema mopeed Delta oma.
Sinna käib tegelikult mingine jalgratta istme moodi sadul, sest sadula alt läheb üks toru alla.
Reedel sain uue mootori(D8 aastast 89) koos summuti ja ratastega kätte. Eks nüüd lähi ajal paneb need peale ja sõit võib kevadel alata! Mootor on hästi hoidut, tundub et ma olin esimene kes sidurikaane lahti võttisBig Grin. Öeldi, et pidavat jooksma 55 km/h:O. Mootor on küll seisnud vähem kui aasta, aga see eest mitte külmas, vaid mingis soojas kohas!(loodetavasti töötab). Mootor käis ilusti kõik ringi ja probleeme ei tohiks tulla. Puudu oli küll üks kiil, siduri hoovastik ja see gaasi kuidas öelda, pedaalBig Grin ei käi ka korralikult muidugi korras! Rattad ka jällegi hästi hoitud, originaalid, kuigi mõlemad tagaratasteks mõelud ei tähenda et need ei sobi ette. Muster on väga hästi säilinud. Summutist nii palju, et peal oli üks mõlk, sõelad ikka sees!
Pildid siis: http://www.zone.ee/planeman ja sealt siis uus võrri mootor.
Vanast mootorist nii palju, et hammasratas tahab vahetust(vikas sealt 2 hammast minema ja ka keti täielikult maha) ja sidur on läbi!
Võrri "parandamine" on käimas! Hetkel on kõik maha kooritud raamilt, ja raam liivapaberiga(ainult rooste kohad) üle lastud ja ootab värvimist. Aga nüüd siis point: Mis värvi ma värvin raami porilauad ja bensupaagi. Äkki oskate soovita kombinatsioone, nt: Raam sinine ja muu valge. Ei oska lihtslat valida. Ärge hakkage ütlema et värvi selliseks nagu endale meeldib. Oskate tooge mõndasi ilusaid värve raami jaoks mis sobiksid ka porilauadade ja bensupaagiga.
PS! Tegu on Riga 7-ga ja eelmine värv on/oli helesinine
Siit pildilt peaks aru küll saama mis värvi ta oli: http://www.zone.ee/planeman/PICT0024.JPG?2

-e-
sama värvi pole kuskil müügil näinud

-e2-
Noh leidsin ühe päris ilusa: http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=8641
Endale küll päris meeldib, aga seegi ei ole veel kinnitatud, äkki on veel ideid.
Kusjuures seda üleni punast nii väga ei tahagi, kuna seda on nii palju ja enda arust sobib see kõige rohkem Riga 13-nele
Loodan, et Taastajal pole Copyright pealBig Grin
sama värvi saad värvipoes segada lasta.
Aga kas selline sobiks, et paak, raam ja esikahvel punaseks ja porilauad valgeks. Mul endal on selline värvi kombinatsioon ja vägagi rahul sellega.
pilt
Paak ja porilauad valgeks, raam punane/tumesinine.
Tsitaat:Aga kas selline sobiks, et paak, raam ja esikahvel punaseks ja porilauad valgeks
Ei soovi sellist, kuna punaseid võrre on nii paljuToungue
Tsitaat:Paak ja porilauad valgeks, raam punane/tumesinine.
Otsustasin ära, raam tuleb tume sinakas(Ultra Mariin Sinine), aga bensupaak ja porilauad hõbedased