automoto.ee foorumid

Täisversioon: K: Mootorratta 5 kohaline rek nr + vana sinine EV pass
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Ostsin mootorratta. Eesti dok, ja veel on eesti registris, kuna sinised dok on antud välja 93.a. 88 või 87.a välja antud sinised dok ARK ise kustutab automaatselt.

Aga küsimus on selles, et kui ma nüüd lähen ümber registreerima, kas mulle antakse uus nr ? Minuteada enam 5 kohalisi nr ei anta välja, ise käisin suzuki´t arvele võtmas siis öeldi, et nüüd on ainult 2 nr ja 2 tähte. Näiteks 82 NU. Minul aga on vana (meenutab traktori rek nr kuju) kandiline 3 nr ja 2 tähte. Või jätavad mulle vana nr ?

Kellel on omad kogemused, võiks oma sõna sekka öelda.
vana numbrit sulle kohe kindlasti ei jäeta.
Käisin oma dnepraalil dokumente vahetamas (oli ka sinine pass), siis öeldi, et number veel kehtib, niikaua kuni katki läheb (kuna neid ei pidavat enam toodetama, siis pole muud võimalust kui uus panna). Number mul 002 AA , kahju sellisest loobuda.

Kui sa pead ümberregistreerimise all silmas lihtsalt dokumentide vahetust, siis peaksid saama vana numbri säilitada. Omaniku vahetuse puhul see suure tõenäosusega ei õnnestu.
siis tuleb väänata või vigastada nr nii et ta poleks kõlbulik liikluses ja vaevalt siis uut pressima hakkavad erand korras. See nr on ikka jõhkralt suur nagu labidas Wink