automoto.ee foorumid

Täisversioon: Mazda 626 81. a
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere! Autoks on siis 1981. aasta Mazda 626 (kupee) ja oleks selle tarvis kõikvõimalikke esiosa detaile: stange, iluvõre, radikas, esituled, ka esitiivad, ..

Auto väga haruldane (Eestis vähemasti) ja romulates juppe ei liigu. Ostaks üli hea meelega ka terve auto varuosadeks. Niisiis ehk on kellegil infot, kas kusagil leidub Eestis sellist autot või selle varuosi? KÕIK pakkumised teretulnud Smile

Jään pakkumisi/vihjeid ootama Big Grin
mustamäel sääse poe juures nägin eelmine nädal beezi 323 e aga 626 ei ole näind
No vot neid 323e on rohkem igal pool aga 626e pole...
8 aastat tagasi oli selle põlvkonna mazasi ligi 100 Eestis arvel... Ei tea, palju neist kupeesi oli...
Haapsalus oli umbes 6 aastat tagasi 2 kupeed,mis neist saanud on,ei tea,enam pole kumbagi kohanud,yks oli punane,teine hall.4ukseline on endalgi kunagi olnud.
Sirvi läbi Soov ja Kuldne börs, ning miks mitte ka auto24. Seal vast mõni leidub. Ja kui leiad mõne korraliku hülgehinna eest, ka siis võid ju omanikule helistada ja küsida, ega tal seda teist või kolmandat juppi pole, ning kust tema omale juppe saanud on...
Tõstaks vana teema üles... et kui keegi on midagi kuulnud/näinud, et kusagil vedeleb mõni selline vana 626 või selle juppe, siis paluks teada anda. Auto on tagaveoline, toodetud aastatel 1978-1982. Nii CB (vanem) kui CB2 (uuem) mudelid on huvipakkuvad.
Roelas on üks liikuv 626 coupe http://www.carrating.org/car.php?8247
aga see mees ei pidanud müüma seda