automoto.ee foorumid

Täisversioon: Riga-11
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Nii, sai soetatud järgmine masin, milleks on Riga-11. Masin on enamvähem korras, säde on olemas ja on sinine, käima pole veel pannud. Alustuseks ei muuda seal midagi, proovin lihtsalt käima saada, et saaks ka natuke sõita. Pilte saab ka ehk kunagi, kui digika saan kuskilt.
Nii, pildid siis: http://www.zone.ee/rnkx/11/

mati

Mis hilisemad plaanid selle masinga muidu on?
taastada orginaal? Toungue
aa küsiks seda kah, käima said?, sõita said?
Ei ole veel käima pannud, kuna mõned asjad vaja enne käivitamist korrastada. Täpseid plaane pole masinaga, aga päris originaaliks ei tee.
Nii, sain ta tööle. Läks kohe esimesel katsel käima, kuna süüde oli täpselt korda seatud. Mootor on veidi nõrk ja ta ei vea väga hästi minema (peab alguses natuke aega hoogu lükkama ja siduri ja gaasiga mängima), aga kui juba hoo kergelt sisse sai, siis oli minek hea. Tühikäiku tuleb veel reguleerida, kuna sai sõita masinaga nõnda, et gaas oli lahti.
Sai masinat natuke reguleeritud ja töötas ideaalselt. Nüüd võtsin ma ta osadeks laiali ja hakkan korrastama (puhastamine, värvimine jne.). Praeguse seisuga on raam tühi (ainult esihark küljes) ja värv osaliselt maas.

Mõned pildid ka:

[Pilt: img25718uf.th.jpg]

[Pilt: img25742gq.th.jpg]

[Pilt: img25759gm.th.jpg]

[Pilt: img25770nw.th.jpg]

[Pilt: img25801aq.th.jpg]

[Pilt: img25823wc.th.jpg]

[Pilt: img25838bg.th.jpg]

[Pilt: img25841es.th.jpg]

[Pilt: img25853em.th.jpg]
Eelviimasel pildil kus on paak, seal on näha ka bensiinifiltrit (tegelt diisli oma), aga minu arust on see valesti, peaks olema teistpidi.

Aga jõudu !
Minuteada käib ikka sedapidi.
Nüüd on masin nii kaugel, et raami pealt on värv enamvähem maas. Peale on kantud roostemuundur ja homme läheb ilmselt ka esimene kiht kruntvärvi peale.

Üks pilt ka:

[Pilt: img34213mb.th.jpg]
Nüüdsest hakkavad uued pildid tulema aadressile: http://www.zone.ee/rnkx
Tänaseks sai masina peaaegu kokku. Selle nädala jooksul jõuab ehk tööle ka ajada.