automoto.ee foorumid

Täisversioon: Ford Mondeo
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Probleem siis selline et kust saada ford mondeole uut karteri põhja.Vana vist enam ei vinna kuidagi parandada(auk see selline et näpp vabalt sisse mahub).Otsisin netist aga ei leidnud kahjuks miskit.Mootor 1,8 DOHC(ja selle vahetamine? lugesin kuskilt et ükspool esisillast lahti tuleb lasta? et muidu ei anna alt seda kätte saada, esisilla taha pidi kinni jääma?)Oleks tore kui keegi mõne lingi annab kust leida karteri põhja(võib ka mõni romula).

Aitäh!
Muidu vahetamise kohta ei oska midagi kosta, aga sõrmesuurune auk pole tavalise terasest karteri puhul midagi, mina lõikasin oma karterisse kolmandiku karteri suuruse augu ja keevitasin uuesti kinni Smile Enne allakeeramist tasub muidugi bensiiniga kontrollida, kas paik ikka peab.

Muidugi kui ta juhtub alumiiniumist olema, siis peab spetsialisti juurde minema, aga ka sellel juhul ei tohiks see teabmis suur töö olla.

Muidu võid saata kirja sellisele kasutajale nagu rustang, tal oli mingeid zeteci juppe üle, võib-olla karter ka.
1700.- eek'i kasutatud jupi eest minumeelest suts palju küsitakse?(samas mäeküla roumula ainuke kus seda on Sad )

v760

Kas 2,0 mootori oma,aastast 93,ei sobi?Oleks pakkuda selline.Kui vaja,täpsemad vastused annan esmaspäeval.
Nii, jupp olemas Tallinnas kadaka teel asuvast romulast sain. 600.- eek.Helistasin Mäeküla fordi lammutusse kah(kuna see lähemal oleks olnud) ja küsisin et, kui igapool mujal 500-750eek et miks seal 1700.- ? Sellepeale öeldi et aga meil alles vaja lammutama seda mootorit hakata. Cool
renxx Kirjutas:... igapool mujal 500-750eek et miks seal 1700.- ? Sellepeale öeldi et aga meil alles vaja lammutama seda mootorit hakata.

Sa tuline põrgu! Kas karteripõhja demonteerimistöö maksab 1000 kr?Paarkümmend polti lahti võtta...

Mina tahaks ka saada ühe poldi lahtikeeramise eest 50 kr... eriti kui need poldid seisnud ideaalseis õliseis tingimusis ja avanevad tavaliselt nagu ludin Wink
Aga, üleüldiselt on see karteri vahetamine mingi maru keeruline asi? Kas uus tihend ka kohe 100% sinna vahele uus vaja?
Mina (kui laisk inimene, kes tihendisilikooniga mätsida, õli pidevalt peale valada või kogu värki uuesti lahti kiskuda ei viitsi) paneks uue tihendi.
Ikka pane kohe uus tihend ka. Nagunii kistakse ju lahti.

mgarageu

mingil mondeo mootoril 2 polti hooratta taga. saab lahti peale käigukasti, siduri ja hooratta eemaldamist...