automoto.ee foorumid

Täisversioon: k-55 süütemäng
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
K-55 süütemäng on ju kontaktsüütega, delta oma elektronsüütega.kas delta süütemäng koos magneetooga sobib, k-55 (moskva,minski) süütemängu asemele, k-55 magneeto ots on teistsugune st ei sobi delta süütemängu omaga.
sobib küll ma ise panin peale ja käib aga mopi elektroonika ploki pead vahele panema. see tähendab viska minskile mopi elektri süsteem peale säti süüde ja sõida. see on kindel just eile sättisin seda ise ka ei teadnud kas sõidab. see oli k-55 või k-75 süütemäng peal mille vahetasime delta millel oli kasi käigud. kõik istub koos magnetiga
Tahaks saada skeemi, et kuidas ühendada need juhtmed seal.Aga kui panna peale delta magneeto, kas to jõuab ära toita esilambi, tagalambi ja suunatuled?
mjah, sai siis asju proovitud ja katsetatud, delta genekal puuduvad kinnitus kohad, genekas võib siis natuke viltu jääda. Delta magneeto oli ka lühem kui uue elektornsüütega minski oma. Ma täpselt ei mäleta kuid ühe masina geneka alumine äär oli ka laiem. Hetkel on peal uuema minski generaator ja magneeto koos delta "hõbekarbi" ja süütepooliga.
deltal on selleks klambrid , sinna võid sama häst ka seibid alla panna ja pole häda midagi.
delta generaaroril on pingeregulaator vahel nii et see on igal juhul parem ja pealegi watte tal jätkub esi- taga- ja suunakate jaoks küllalt.
kui on lühem siis see on 6-voldise variant aga kui sama lai kui k-55 omal, siis on 12 volti aga kõik sõltub ka delta elektron plokist
Aga kas k-55 genekas ja delta süütekarp töötavad koos?
tta200 Kirjutas:Aga kas k-55 genekas ja delta süütekarp töötavad koos?


Ei.
mis te jamate nende delta genekate/hõbekarpidega,pange K-55'le peale K-175 magneeto.Marki peast ei mäleta.Pole mingit akut ja hõbekarpi vaja,väga lihtne/töökindel süütemäng.
Aga kuskohast sellist genekat saaks? Äkki on kellegil pakkuda?

k-175 süüde on ju kontaktsüüde?
no on küll kontaktsüütega. Kas kellegil siis seda K-175 genekat on ?
Generaatoreid müüakse Tondi-l motopoes on avatud ka laupäeviti.on uusi üle 1000-nde eek-i.vahest ka mõni kasutatud hinnad alates 700-eeki.suvel olid hinnad sellised.teine koht on Tallinnas teletorni all avatud E-R 9:00-18:00ni.ise soovitan sinna minna hinnad soodsamad.
äkki saaks kellegi käest kasutatud geneka.