automoto.ee foorumid

Täisversioon: Minule tundmatu
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tallinnas vedelevad sellised isendid, mis masinatega tegu.
Nimelt kui omaniku ei leia, siis lähevad arvatavasti vanarauaks. Siin foorumis liigub vastav seltskond, et äkki teatakse nendest autodest ja autode omanikest midagi.


http://pilt.ee/Suzuki%20omanik

Wauxhall Viva miski 60.-date lõpupool. Seda mustade pampritega on julmalt tuunitud-pedereeritud. Teine suht originaal paistab.
Olen pealiskaudne ja poolpime. Juhm või umbes nii. Andestust.
Chrysler Sunbeam on nende autode nimi.

Sain siis targemaks auto margi osas vähemalt. Kui omanku leidmne autoregistri kaudu luhtub tuleb keegi Emexi Vova oma suure autoga ja läinud nad ongi. Kõigepealt muidugi meeletu hulk pabereid vaja korda ajada.
Nendel piltidel on vähemalt ühel number küljes:
http://www.automoto.ee/albums/album03/IM....sized.jpg
http://www.automoto.ee/albums/album03/IM....sized.jpg

Suzuki mees, kas sinu eesmärk on parkla tühjaks saada või autodele uut elu kinkida? Ja mis pabereid sa meeletu hulga pabereid pead korda ajama?
Ehk tasuks Emexi asemel Vanatehnika varjupaika pakkuda? Ehk on Tuuve huvitatud?

Dad.
Kadjakas Kirjutas:Chrysler Sunbeam on nende autode nimi.

Chrysler Sunbeam oli midagi muud. Pildil olevad autod kandsid nime Hillman Avenger, mitmetel turgudel müüdi neid aga Sunbeami marginime all. Olen neid seal kunagi vaatamas käinud, ka neist oli vähemalt üks Sunbeami marki. Mudelinimeks peaks sellisel juhul olema kubatuurile viitav neljakohaline indeks (näit. 1300, 1500, 1600). Aga samas, kurat teab mis nime nad ARK-i dokumentides kannavad.
Suured tänud Kristerile, kelle kaasabil peaks õnnestuma omanikuga kontakti saada ning talle meelde tuletada,  et oma varaga võiks oluliselt paremini ümber käia, kas ta müüks/kingiks need autod kellegile kes nendest lugu peab või viiks lammutusse. Väidetavalt on need masinad seal liikumatult juba kolm aastat seisnud ning ning kuna linnas on parkimiskohad kullahinnas, siis soovivad inimesed parklat tühjemaks teha. Antud juhul ilma numbriteta autode korral peaksin mina kui kohalik asjaga tegelev ametnik lihtsalt auto peremehetuks kuulutama ning ta siis minema laskma viia kuid see ei käi õnneks nii lihtsalt nagu siin kirjutades tundub.
Kuidagi kahju hakkas lahedatest masinatest ning otsustasin asja uurida, putitaks isegi sellist kui oleks kohta kus seda teha.
See parkla oli mõned aastad tagasi üldse üks naljakas vanaraua ladu. Seisid seal kaks Zil tüüpi veoautot, ühel oli kindlasti peal gaasiseade. Mingi aeg varem loendasin sellel platsil ca 5-6 sapakat.
Väitesse, et see parkimiskoht on kullahinnaga, ma eriti ei usu. Vähemasti siis, kui mina sealt juhtun mööduma, on seal alati vabu kohti. (mida võib ka siin nähaolevatelt piltidelt selgelt näha).
Igatahes tore, et enne "emexi" mehi teavitatakse võimalikke vanadest masinatest huvitatuid.
Suzuki mees, kas said omanikuga ühendust? Missuguseks nende masinate saatus kujuneb? Eile sealt möödasõites tundus, nagu oleks need autod pisut liikunud, pargitud ilusti üksteise kõrvale.
Omanik on välja selgitatud. Pean nüüd tegema telle ettekirjutuse mille alusel oleks tal kena need masinad sealt minema toimetada, oleks minu kaelast asi ära. Kuna on näha et omanik on kolides oma vara nii lohakile jätnud siis pole ta neist masinatest huvitatud ning keegi tõsine huviline võiks minuga ühendust võtta võibolla saan aidata.