automoto.ee foorumid

Täisversioon: Volkswagen Passat
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
sain tasuta ühe vana passati! kahe uksega variant! vana kerega! PILDID tahaks seda taastada aga kere tundub väga läbi olevat, elektridüsteem rikutud(osad juhtmed ära lõigatudSad ) , starter puudu, sidur olevat "katki"(ise uurinud pole), sisu rikutud jne.
niisiis kas sellise masina tegemisel on mingit mõtet? või võib kohe vanarauda lykata?
Võib viia VW tehasesse näituseeksemplariks.Nii läbi ,aga ikka rattad all...
rollfix Kirjutas:Võib viia VW tehasesse näituseeksemplariks.Nii läbi ,aga ikka rattad all...

Toungueirw
Mul oli 90-date alul sellise Passati 5-ukseline variant ja ausalt öelda pärast klassikaliste Žigulide roolimist tundus tema minek kuidagi väga sujuv ja rool kerge. Kunagi 90-date alguses üllitas tollase TPI sõjalise kateedri õppejõud miski raamatukese "väljamaa autodest" ja seal oli mäletamistmööda kirjas, et see Volkswagen Passati mudel sai eeskujuks legendaarsele Lada 08/09-le. Oli sama itaallasest disainer olnud.

Pildil nähtud eksemplar on roostest ja rüüstajatest juba sedavõrd puretud, et kõlbab veerand-või pooldoonoriks mõne paremini säilinud kerega Volkswageni käigushoidmisel.
Rahaliselt on mõtekam osta "uus" ja paremas korras auto,kui seda taastada.
Nii kahju kui ka pole, selle isendi taastamine tundub vägagi mõtetu. Samas on selliseid veel liikumas. Arvatavasti on võimalik vähese raha eest märksa korralikum eksemplar leida ja seda taastama hakata. Selle võid siis nn. toonoriks jätta, kui sealt midagi ikka võtta on.
Miks sel Audi kirjadega rool on? Ja miski eriti kummaline iluvõre? Kas Passatist miskit Audi kirjadega derivaati pole tehtud?

Asp
Aspelund Kirjutas:Miks sel Audi kirjadega rool on? Ja miski eriti kummaline iluvõre? Kas Passatist miskit Audi kirjadega derivaati pole tehtud?

Asp

Mul oli kunagi Audi 80 '76. a., mis on SAMA auto nagu see siin ainult luukpära asemel oli Audi sedaan. Minu auto sai etteotsa hirmsa matsu ja remondiks kasutati VW esiotsa. Vanema esivõrega Passati ja Audi võred täpselt samad, ainult märk erinev. Hiljem muutus VW ja Audi esivõre ja tuled. Audil tuli muutus 76 või 77. a. Aga selle sara rool on küll mingi isearetis. Minu Audi rool oli samasugune nagu VW tavaliselt, keskel mingeid kirjasid ei olnud. Kes soovib VW/Audi pilte (ja hindu) vaadata, siis www.mobile.de

Sellist, pisut uuema radiaatori võrega Audit võib aegajalt näha Mustamäel Magistraali ees.

Teemasse: Ühinen eelpool kõnelejatega. Kui teema algatajal on isevärki huvi vanemate VW vastu, siis see auto jäägu doonoriks ja teine, paremaskorras masin juurde muretseda.
Aspelund Kirjutas:Ja miski eriti kummaline iluvõre?

Kas see pole mitte "kopika" iluvõre, mille osavad käed on Passatile sobivaks teinud?

Juhipoolset ukselinki ei ole alles?
Mingid targad on jah sinna kopika iluvõre paigaldanud! Ja rool olevat Audi 80 pealt võetud!