automoto.ee foorumid

Täisversioon: riga 13(d8e)
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Ostsin ühelt mehelt 200ga võrri.Alguses sõita ei saanud sest kummid olid tühjad ja raam üsna katki.Nüüdseks olen raami vahetanud aga mootor ei tõõta õieti.Süüde on õige bena saab ka kätte aga põõrdeid ei võta üldse üles,vahest sureb isegi niisama ära ja hästi vaikselt.Mootoriga muud pole teinud kui enne võtsin magneto ära sest see oli katki ,karbussi tegin puhtaks ja mootori väljast benalapiga üle.

Äkki oskab keegi aidata
Kontrolli kompressiooni, kui on "lahjavõitu" siis katsu vahetada kolvirõngad.
Puhasta ka bensiinikraani alumine kopsik ära.
Kui süüde on paigas ja kütust saab ka õiges koguses kätte, siis on oht, et kondensaator on läbi. Endal juhtus umbes sama asi. Natuke aega peale võrri ostmist (enne töötas enamvähem ideaalselt) järsku kadus jõud ära, mootor töötas ebaühtlaselt, mootor seiskus ja ei läinud käima. Tükk aega uurisin, et mis viga on, siis tuli idee, et kondekas võib läbi olla, kuna eelnevalt oli kontaktide vahel päris tugev säde olnud. Panin siis uue (kasutamata) kondeka peale ja esimesest lükkest läks kohe käima. Mootor töötas ühtlasemalt ja jõudu oli ka rohkem.
Võimalik viga leitud.Võtsin mootori maha ja hakkasin uuesti kontrollima ja leidsin et,magneto alune tihend laseb õli läbi.Homme lahendan selle probleemi ära.