automoto.ee foorumid

Täisversioon: märgid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

kadrikekk

oleks selline küsimus et kas keeg teab kust võiks saada automärki... bentley, lamborgini, ferrari, bugati. eriti hea oleks ferrari oma.
Tulihobu märki Fiati esindusest ma arvan, 99% tõenäolisusega on ebayst jms sarnastest kohtadest ostetud märgid varastatud. Mis kusjuures on EBASEADUSLIK. Ka Eestimaal on viimasel ajal moodi läinud märgi vargused. Kui kaduma läheks ainult märk ei oleks ehk asi nii hull, aga vargad va hooletud loomad kipuvad oma süütegusid korda saates tihti ka ülejäänud autot vigastama (värv ja purustatud plastik detailid) seetõtu võib märk endisele omanikule väga kalliks minna. Ühesõnaga kui sul on vaja märki oma klassikaaslaste ees kõvatamiseks... ole nii heaja unusta see. sest amatlikust kanalist ostes käib see arvatavasti üle jõu ja eba ametlikus... noh siis ma liitun nendega kes tahavad teatud isikute näppe sahtli vahel näha.

kadrikekk

see märk pole mõeldud selleks. tegelikult jätavad autod suht külmaks..
see mõeldud kingituseks!
Usa autode romulast võib eksklusiivsemaid märkse saada, Caddy jms.
Konkreetselt auto külge käiva märgi puhul on Ebay abiks. http://search.ebay.co.uk/search/search.dll?cgiurl=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.co.uk%2Fws%2F&fkr=1&from=R8&satitle=ferrari+badges&category0=

Ma ei usu, et need märgid varastatud on, lihtsalt fännidele ja replica-valmistajatele toodetaksegi neid odavaid koopiaid. Selle täiesti originaalse märgi, mis näiteks Enzo kapoti külge käib, hinda sa teada ei taha. Vähemalt sel juhul, kui sa juhuslikult ise Enzot ei oma Smile

Üldiselt on kõikvõimalik nänniäri vähemalt Ferrarile oluliseks sissetulekuallikaks, valik on lai ja tellimine lihtne. Kirjuta Googlesse Ferrari merchandise ja uuri. Võib-olla on mõni võtmehoidja või muu sarnane asi shefimgi kui see märgilapp.