automoto.ee foorumid

Täisversioon: Jupiter 3 ei tööta
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Niisiis ostsin endale iži, näiliselt oli vähe sõitnud, kuid motikaga oli sõidetud nii kaua kui see sõita võimaldas. Vahetasin siis kolvirõngad ja hiljem ka simmerid, sest mootor tossas ja ka vaakum oli vähevõitu. Nüüd panin uuesti kokku ja mõtlesin et peaks tööle minema, aga vänta lüües heal juhul ainult lubab. Tahab head hoogu saada lükates ja kui tööle läheb siis jõud on olematu, töötab vaevaliselt, milles võib asi olla või mida teha?
vii targema mehe juurde. rikke põhjuseid on palju ja neid pole mõtet siinkohal üles lugema hakata. eriti siis, kui sa neid on siin kümneid kordi selgitatud. otsi ja nuputa.

lukku.
Lisaksin veel juurde kodanik klaabu soovitusele, et Mootorratta foorumis on Liikmete Rattad ja Tegemised foorum, kuhu saavad kõik tsiklite omanikud oma projektid kirja panna ja korraliku logi/päevikut pidama hakata.

Sinna oma teemasse paned nt kirja oma IŽi ajaloolise tausta, valmistamise aasta jne. ehk natukene taustinformatsiooni, mida ka teistel huvitav lugeda oleks ja kohe ka väikese ülevaate annaks.

Seejärel oleks passlik kirjeldada, mida plaanid teha. Millised modifikatsioonid, ümberehitused või respect kui originaali.

Siis juba mida oled teinud, mis osad oled vahetanud, mida remontinud jne. jne. Sinna teemasse paned ka tekkinud probleemid, mida juba kaasfoorumlased heameelega lahendada aitavad. Või kirjeldad ise kuidas mõne tekkinud probleemi ära lahendasid.