automoto.ee foorumid

Täisversioon: K: puurimine ja hoonimine
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Teemaks siis ploki puurimine ja hoonimine. Otsing kahjuks tulemust ei andnud, seega kirjan uue posti.

Plokiks Oldsmobile malmplokk 5,7l v8 ja üle oleks vaja puurida 4,087 tolli remontmõõtu ehk ca 103,8 mm. Tõukuris, kus plokikaaned lihviti osutus takistavaks augu suurus. 102 mm oleks veel saavutatav olnud, rohkem mitte.

Drews Auto ehk endine Motodoktor andis vastuseks, et 500 krooni auk, mis teeb kokku 4000 kr + 1000 kr hoonimine = 5000 krooni. Isiklikult pean seda veidi kalliks (eriti veel kui netis hinnakirjas on 300 krooni auk). Ei hakanud aga meistriga vaidlema...

Seega ootan soovitusi teiste kohtade suhtes, kes saavad hakkama nõnda suure augu puurimisega. Soovitavalt Tallinna läheduses, aga hinna-kvaliteedi suhte paigas olles võin ploki ka kaugemale puurimisse viia.

Seega ootan targemate soovitusi ja soovitavalt ka tegijate kontaktandmeid...

Tänud juba ette,
   Anti
Soovitan sul valida ka kohti väljaspool Tallinna. Kuna Tallinnas olevat vaid paar head tegijat. Eestis kokku vaid kümmekond meistrit. Samas su hinnaklass on suht pirrakas kokku= lõpphind. Seega see 100-200km sõitu ei tapa veel alati ära.
Proovi otsida kohti kus tehakse näiteks traktorite kapremonti. Kuigi seal ei pruugi alati kvaliteet hea olla, on traktoritel kolvimõõt vähemalt samas järgus.