automoto.ee foorumid

Täisversioon: Otsin:M427IE
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Ajan siis jälgi sellisele autole,nagu Mosse 427 IE.Tegemist siis universaalkerega mossega,mis oli valmistatud ekspordiks (Inglismaale ilmselt).Rool oli paremal pool.Auto valmistusaasta 1975.Omasin seda autot hulk aastaid ja lõpuks sai ta ära müüdud.Kahjuks on aga see inimene surnud,kelle kaudu auto müüki läks.Seetõttu on selle auto jäljed minu jaoks kadunud.Võimalik,et ta on juba ammu emexi veskist läbi käinud.Kui aga keegi juhuslikult omab mingit infot sarnaste tunnustega auto kohta,siis oleks ma tänulik.Auto müümise hetkel oli värvus roheline.
Pärnus oli üks Punane täpselt sama isend, mis suve alguses emexi läks, aga see ei olnud arvel.
sellest autost ei tea ma midagi,kuid ise oman analoogset masinat.siit siis küsimus,et kas olid auto esimene omanik?
Rakveres sõitis kunagi üks 'naljakat värvi' roheline universaalkerega
parempoolse rooliga Moskvitch ringi !
Kas otsid sedasama taga ?
v
Raplamaal,Ingliste kandis oli hulk aastaid tagasi samuti liikvel roheline parempoolse rooliga universaal mosse.
to:janek555
"sellest autost ei tea ma midagi,kuid ise oman analoogset masinat.siit siis küsimus,et kas olid auto esimene omanik?"

Jah.Selle auto ostsid mu vanemad uhiuuena,nemad sõitsid sellega hulk aastaid,siis sõitsin mina sellega päris mitu aastat.Puhtalt nostalgia mõttes oleksin huvitatud selle auto tagasi ostmisest.

to:www ja mesinik

Raske on öelda,kas tegu on sellesama autoga või mitte.Kui sellist eksemplari saaks lähedalt uurida,siis tõenäoliselt ma tunneksin ära,kas on tegemist minu otsitava autoga või mitte.mul olid sellele autole omal ajal tehtud mõned täiendused.Näiteks esiistmed ei olnud originaalid,vaid olid vahetatud kõrgema seljatoega mudeli vastu.Pluss veel muid väikseid tehnilisi ümbertegemisi.
küsisin sellepärast,et siis äkki oli minu auto sama laeva pealt.minu auto samuti parempoolse rooliga ja tulnud tagasi küproselt.auto jõudis eestisse ka 1975 aga tehasest on ta väljunud 1973.mul auto ajalugu sadamast alates välja uuritud.oled sa kindel et sinu 427 tuli inglismaalt.minu autol on taga ovaalne hõbedane kleepekas kirjaga M1500.kas sinu autol oli ka?
kui palju su vanemad üldse mäletavad seda sadamas käimist?


edu auto otsinguil,kas sa reg. numbrit ei mäleta,sellest võiks abi olla.
Pead ei julge anda,et ta tuli tagasi Inglismaalt.Täitsa võimalik,et valmistusaasta oli 73 ja Eestisse saabus 75.Midagi nagu meenub,et tuli siia mingi partii neid autosid,kusjuures nad olid kuskil 2 aastat seisnud.Niipalju on meeles,et ostes oli auto täitsa uus,värv oli siis mingi kollakas-oranz ja auto oli paksu tahmakorra all.Reg numbrit ma ei mäleta aga selle ma saan teada,kui ma oma vanu fotosid sirvin.
sellel teemal oleks kunagi huvitav vestelda,äkki mäletatakse minu sinist ka sadamas seismas.minu auto esimene omanik oli tartust ja veel sügisel oli ta täitsa olemas,kuigi tervis kehva.
jään huviga sinu mosse otsingu tulemusi ootama ja kui sa konkreetset autot ei leia,siis ehk võtad mõne teise.neid ju veel leidub.