automoto.ee foorumid

Täisversioon: hunnik vigu
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
täna juhtus võrri mootoriga( d8) midagi eriti kahtlast.sõitsin umbes viis kilomeetrit ja jätsin võrri seisma. peale seismist mootor enam ringi ei käinudSad. keerasin sellest kruvist mis siduri pool seda väikest hammakat kinni hoiab, sain mootori täitsa vabalt uuesti ringi käima.koju tagasi sõites läks asi veel kahtlasemaks, järsult sureb välja peaaegu juba seisab siis sõidab edasi paari kilomeetri pärast samamoodi. tagasi teel hakkas ka mingi laager "ulguma". sidur all ei "ulu", lasen siduri lahti ulub jälle.
nimelt tahaks teada kas see laager mis "ulub" on siduri võlli oma või mitte ja mis selle voolu katkestuse taga võis olla. konn see arvatavasti ei olnud siis ta oleks vähekegi turtsun, või oli?
peab vist kõik laagrid mootoris ära vahetama ja ma veel lootsin et ehk saab kevadeni sõidetud, et siis täieliku remonti teha.

Mul ulgus ka, võtsin mootori lahti ja üks tükk oli väntvõlli küljest võõrandunud.
täna võtsin siis mootori lahti. sain vist aru ,mis mu mootori kohapeal kinni kiilutas. see oli üks väike kolvirõnga tükk, mis arvatavasti väljus mootorist, ime läbi olid silinder ja kolb terved (mingeid sooni polnudBig Grin).
2 laagrit olid ka juba läbi teised kaks ka minemas, järelikult tuleb kõik laagrid uued osta.
kas 2 aastat on laagritel normaalne eluiga, kui normaalselt õliga sõidetud bensiiniga sõita, või olid mul need mingid halva kvaliteediga laagrid?milliseid laagrite tootjaid soovitate?
ikkagi tahaks teada mis põhjustas mu mootori välja suremise ja uuesti stardi.minu mõistus ei oska sellepeale tullaSad.
Võta vanad laagrid kaasa ja mine Balti Laagrisse- sealt saad abi.