automoto.ee foorumid

Täisversioon: Kus saaks näha Estonia vormelit?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere, küsimus järgmine: kas kusagil saab näha Estonia vormelit? Jututoas rääkides tahtis üks inimene seda näha saada ja postitasin küsimuse siia foorumisse.
Minu teada on üks inimene eestis kõik estonia formelid kokku ostnud.Lätis,Leedus ja venes on neid veel järgi.Turuhind pidavat olema Estonia formelil ca 30-40000kr.
Kas Varbola kollektsioonis olnu on ka sealt läinud? Ei usu...
Aga küsimus on just nimelt, et kus seda (neid) näha võib.
Moskvas hotell "Kosmose" vastas üle tee kasiino/mängupõrgu ukse kohal ripub. Sihuke puna valge.Täitsa südantsoojendav oli seda vaadata.Wink
Käesoleva aasta Motorexil (19.-23. aprill) saab näha kuut Estonia vormelautot. Eesti Autospordi Liidu hallis Laulukaare kõrval eksponeeritakse kahte restaureeritud Estonia-21 ning kolme erinevas restaureerimisastmes Estonia-15 (restaureeritud, ehedal kujul N.Liidu aegadest säilinud komplektset autot ning restaureerimises olevat autot). Viimast eelkõige selleks, et näidata seda, milline tehnika oli autodel voolundite all. Viimane Estonia, mudel 26/9 eksponeeritakse Silberauto (Mercedes, Chrysler ja Mitsubishi) stendis.
Võidusõidu ajalugu näeb Motorexil veel Laulukaare sees, kus näidatakse valikut vanu võidusõidumootorrattaid.
Kas ESTONIA 9 ka näha saaks?Selle nägemine oleks kõwa sõna! Wähembalt minu jaoks.Kuigi see (15 ja 21 )kunagiste vormelite on juba tegija.Mina sooviks toda 9 siiski näha.
Estonia 9 läheb järgmisena restaureerimisse, tänasel päeval näeb auto välja nii nagu Auto Bild´is mõne numbri eest. Kunagi saab tervet rida Eestis tehtud võidusõiduautosid näha. Kuid kahjuks mitte veel.
Mõningaid näiteid Motorexilt.