automoto.ee foorumid

Täisversioon: Volvo`72 P1800ESTurbo
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

almar

Ostsin ta 9a. tagasi. Algul oli igapäevane sõiduvahend. Olen algusest peale vaikselt ehitanud. Algul parandasin juhitavust ( uued puksid, kõvemad vedrud, Bilsteinid, jämedamad stabika vardad, 16" veljed ).
Originaalis oli automaatkastiga. Vahetasin selle välja 5 käigulise vastu.
Siis ehitasin uue mootori. Masin läks järjest kiiremaks. Hakasin võidusõitudel ja autocrosidel käima.
Järgmiseks aretasin turbo peale. Nüüd sai sellest tõeliselt kiire aparaat. 0-100 6,5 sec. Jõupigis oli 198hj taga ratastel.
http://www.pbase.com/turboes/allans_1800esturbo
Momendil lammutan teda. Vajab natuke keevitamist ja uut värvi. Sisu on ka väsinud. Vajab uut vaipa ja lage.
http://www.pbase.com/turboes/1800es_part_2
Ei ole veel otsustanud kas värvin originaal helesinisega või midagi muud.
Minuarust üks maailma ilusama kerega autosid Smile Tore, et neid viimaste aastatega mõned ka eestisse on tekkinud.
Räägi veidike auto ajaloost kah  enne olnud ju autol mingid muud numbrimärgid (usa omad vist) osadel piltidel taust kah kuidagi teistmoodi kui eestis.
Mõnus aparaat. See armatuur on nagu lennukis, näitur näituris kinni, hullem kui minu jaguaris.
[Pilt: 42590853.P1800ESTurbovaiksed028.jpg]

Suvel käis raekoja platsil üks saksa meeskonna punane universaal p1800. Efektne värv oli, mulle tundub, et parem kui neutraalne helesinine.

almar

Elasin Californias, 9 aastat. Nüüd kolisin tagasi ja võtsin auto kaasa. Sealne päike kulutas värvi katuse ja poritiibade pealt maha. Lasin ta poolenisti paar aastat tagasi vage krundiga üle, et rooste ei läheks.
Olen ise ka sellest helesinisest tüdinud. Niikui nii auto enam originaalis ei ole, siis võiks värvi ka vahetada. Leidsin ühe lillaka tooniga tumeda sinise, mis peaks sellele sobima. Ei tea, ei ole veel otsustanud.
Igati lahe aparaat ... aga üleprahi oli Sul Cal numbrimärk Big Grin Mu Pruut Big Grin Hea humorist oled, pole miskit salata. Ahjaa, too Saab 95 ruulib, see ka Sinu oma?

almar

SAAB kuulub ühele minu tutavale Saaremaal. See on muideks tema igapäevane sõiduriist! Ta on sealkandis vist SAABide kokutulekuid korraldanud. Kaheukselised universaalid on HOT HOT.