automoto.ee foorumid

Täisversioon: volvo 142
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
[attachment=22504]
üks selline asi siis käsil
ja plaanis täielik uuenduskuur
algselt oli kavas selle auto kere uuesti tsinkida - praeguseks on see mõte mingiks ajaks seisma pandud.
ja kui keegi mulle mingeid juppe sellise auto jaoks anda tahab siis võtan rõõmuga vastu sest neid juba sinna kulub
See auto oli 2000 aasta aprillist kuni vist 2001 märtsini minu jagu. Tagatuledeks on pandud veel Ziguli tuled, 05 omad vist. Õnneks see ei ole minu kätetöö. Kuidagi ei suutnudki ma temaga tol ajal lõpuks midagi peale hakata ega ette võtta, peale tobeda lambist pahteldamise.....Sai suure õhinaga hakatud umbes tegema ja muidugi erilisi teadmisi ega midagi polnud. Piinlik lugu.
Nüüd siin vahest ikka olen unistanud slelest autost taas, kuna viimasel ajal on 140seeria Volvod väga meeldima hakanud. Üldse Volvod ka.

Ostsin ta Veskimetsast, mingi noore kuli käest, kes teda isa eest müütas. Ost käis lihtsalt - paberid lihtsalt kuidagi vormistati minu nimele, peale seda kui ma talle kokkulepitud summa olin andnud selle vormistamise eest. Sõitsin sellega veel Veskimetsast kesklinna, autol polnud ei ülevaatust ega kindlustust.

almar

Tean kust saaks ühe korraliku ja komplekse 144. Masin on lihtsalt natukeseks ajaks seisma jäänud. Üks korralikemaid 140, mida olen siin näinud. Tahtsin ise osta ja võidusõidu masina ehitada aga nelja ukseline ei ole ikka see õige minu jaoks.
kes kus pakub, palju maksab, kuskil mingeid pilte pole saada?
Kui lähed Rootsi uunikumilaadale saad hulgaliselt juppe suht soodsalt. Laadad on palju, näiteks Stockholmi lähedal juuli lõpupoolel üks kus tavaliselt on u 1000 müüjad. Kui pakub huvi võin uurida täpsemalt kus ja kuidas.

Magnus