automoto.ee foorumid

Täisversioon: Dneprile 5. käik?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tervist
Tekkis selline imelik huvi/küsimus,et kas keegi on midagi kuulnud/näinud Dnepri 5.käigust? Kuskilt kunagi nagu on silma/kõrva jäänud aga täpselt ka enam ei mäleta. Kas on üldse võimalik?
http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=14195
on küll, aga kuidas uued kastid vanade mootoritega kokku istuvad- vot seda ei tea.
Nagu aru saan siis sealt lingilt leiaks müüdava 6.käigulise käimari.Aga ma mõtlen et kas ise kuidagi vana käimari korpusesse ei anna teha?Lasta treida hammakad vmt. Endal tagurpidi käiguga kast et kuidagi tagurpidi käigu asemel?
Ei oska öelda, aga isegi kui see võimalik oleks, siis ise aretatud kastiga pikemat sõitu (nagu Isandpaugu sõit Euroopasse) ette võtta ei julgeks. Küüneviha ikkagi sees ja hunt noist tugevusvarudest aru saab....
Ühesõnaga las ta siis jäädagi unistuseks hetkelSmile
Jõhvis elab üks mees, kes ehitas oma Uralile 5-käigulise kasti.Mart Mägar on selle mehe nimi, krossisõitjad peaksid teda teadma.Algselt oli tal ka plaanis lihtsalt üks käik juurde teha, aga ei õnnestunud.Kogu kast tuli ümber teha. Uurisin asja ,et äkki teeb minu tsiklile ka sellise kasti , aga ta ei ole nõus, ütles ,et kui oleks teadnud ,palju sellega jama on, siis ei oleks endale ka tegema hakanud.

k-650

minu dnepril on 5. käik ning probleeme pole olnud