automoto.ee foorumid

Täisversioon: Mazda626 1988a sissepritse jamab!!!
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
NIisiis, jama selline, et peale kohalikku tanklast tankimist u. 500 meetrit kadus j6ud ära , ja 2km peale suri yldse välja!!
Sai siis pimedas natuke susitud siit sealt ja kui auto natuke jahtus läx jlle käima ja sain sihtpunkti s6ita....

Järgmine hommik!!
auto läx ilusti käima(peale 3. katset) hakkasin tagurdama , aga selline uimane oli nagu ja peale esi´mest km suri välja...
käiasin ja ainult siis , kui gaasi ei anna siis lubas... toppisin siis oma salli 6hupuhasi torusse ja sain niimoodo veeel 5km edasi , agta siis enam sall ka ei aidanud.
T6mbasisn siis filtri juurest vooliku lahti ja panin kanistri alla , syydet andes tuli bens. kyll ja sain niimood tilga bensiini .
Lammutasin käepärtaste vahenditega õhupuhasti ära ja kallasin sealt torust bensiini sisse (toru otsa jätsin selle kobaka alles(äkki 6hulugeja))
ja siis niimoodi iga 500m tagant.
nii nyyd olen kodus ja peax hakkama vist remontima ,kuna elan maapaigas ja transport linna ja teeninduste hinnad on kaa jub ateada..

Et ootan nagu soovitusi , kust alustada....:Sad
Kuna kahtlustad tugevalt bensiini halba kvaliteeti, siis niikaua, kui foorumist vastuseid ootad, võiks alustada bensiini paagist eemaldamisega ja asendamisega mõnest teisest bensujaamast pärit samanimelise ollusega.
sai nyyd natukene lammutatud...
bensiini paagi kyllest sai korraks eemaldatud tagasivool ja lasta väike tilk bensiini maha joosta(koos sodiga) ja asi nyyd korras!!!
Isegi palju parem on kui ennem!!!