automoto.ee foorumid

Täisversioon: Gaz 24-02 "volga"
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Et sai siis omandatud endale selline sõiduriist eelmise aasta viimaste päevade jooksul. Tegu on 1976. aasta väljaandega. Peal on peugeot-Indenor 2.1 liitrine diiselkone, mis arendab tublid 44 Kw. Tegu on eksport mudeliga, mis tuli Soomest tagasi 1990. aastal. Siin riigis oli auto kasutusel tööautona, mis seletab halba konditsiooni ja tugevat omaloomingut. Plaan siis auto korda teha, mitte küll päris originaaliks vähemalt esialgu. Samas olen ka huvitatud kõiksugu osadest gaz 24-le ja ka gaz 24-02 spetsiifilistest osadest. Oodatud elav arutelu antud auto teemal !

Piltidega oli jah jama,jäid õiged lingid lisamata. Lisan otselingid piltidele
http://www.hot.ee/sanderviilmaa/01010004.JPG
http://www.hot.ee/sanderviilmaa/01010005.JPG
http://www.hot.ee/sanderviilmaa/01010008.JPG
http://www.hot.ee/sanderviilmaa/01010009.JPG
http://www.hot.ee/sanderviilmaa/01010010.JPG
http://www.hot.ee/sanderviilmaa/01010014.JPG
Nii tekkis idee hakata siin päevikut pidama oma töödest ja tegemistest auto kallal.
töödest mis tehtud on siis nii palju, et olen põhiliselt salongi dekomplekteerinud st. et istmed, lagi, põhjas olnud matid, uksepolstrid ja muud sisustuse asjad on väljas, alles on veel armatuurlaud.
Hetkel tegelen plekkide otsimise/omandamisega, ja mõlgutan mõtteid tuleviku osas. Ja ikka oodatud kõiksugu pakkumised osade suhtes.
See peaks olema GAZ 24-12.
no ma ütlen oma arvamuse siis Smile . Pealmine asi mis ma selle volga puhul silmas peaksin, oleks auto väärikus, midagi nõmedat mitte lisada. tõesti isegi valuvelg ei sobi, no tee mis tahad vene plekk tahab plekkvelge Smile piisaks üks ilus kroomitud originaalne ilukilp, aga see selleks. sisustuses teeks tipp töö, nahataks ära polstrid kenasti. laesse ka uus materjal, midagi sametit või nii. Auto värv võiks täitsa see sama olla, punane volga on suht südamelähedane ja sobib. aga võiks kenasti läikida. seest võiks ka punaka tooni olla. mingit rasket tuuningut ei peakski tegema, kuid taga võiks vuufri kast olla küll Big Grin ja noh heli võiks ikka olla sees. Sooviksin suurt edu volga tööle panemisel. tahaks omalegi.
Regardman Kirjutas:See peaks olema GAZ 24-12.
Peale esikandle ei oma see masin küll enamat 24-12-lt, ikka 24-02.
tegu siis tõesti puhtatõulise 24-02ga millel lihtsalt ees 24-10ne esikannel, mis seal ka lihtsalt lihtsal põhjusel et teine võre lihtsalt liiga rõvedalt üle oli käidud ehk siis ümber lõigatud ja üle värvitud siin pilt vanast kandlest http://www.hot.ee/sanderviilmaa/01010012.JPG . Ja vastuseks Wäintzile siis auto tõesti jääb punast värvi kandma, mitte küll seda sama kuid siiski punast. Värvi tahaks saada midagi väga sellist nagu sellel lingil kõige ülemine auto: http://www.volga.ee/modules.php?name=Con...page&pid=6 . Ja väärikuse koha pealt ära ka muretse midagi rõvedat sinan ei tule, isegi need kroomkilbid on täitsa olemas. mitte päris originaali all pidasin silmas seda et ei aja taga 100% täpsust. st et kui mul on olemas uuema tüübi armatuuri näidikublokk siis mind ei häri et see vahetab välja peal oleva vanematüübi oma. sisutuse kohapealt on jah see et tuleb tekitada uued istmekatted ja uued uksepolstrid, kuid need ei tule kohe mitte punased ja sametis. Sisu tahaks teha musta ja punase naha segu. Ja helitehnika peale tuleb ka mõelda, kuna ma olen parasjagu melomaan. aga pole siiani suutnud välja mõelda, kuidas paigutada kõlareid nii et need silma ei hakkaks ja siiski oma ülesannet täidaks. ja mingit supakakasti sinna taha ei tule, aitab ka lihtsalt headest kõlaritest.
Minu arust peaks see volga olema 24-77, mul seisis veidi aega tagasi selline hoovis, aga mootorit polnud ja ma vahetasin ta volga mootori vastu.
ei tegu ei ole 24-77ga. See on algselt olnud bensiinimootoriga mudel, mitte diisel. Seetõttu ikkagi 24-02.
Üle vist kuskil tagavararatta kate koos nende kroommuksudega.Võibolla tagaklaas ja muud pudi padi.Peab vaatama.
Nii nüüd lisada verivärske fotoreprtaaš otse lahinguväljalt. Ostetud sai uus esisild, tegu on tõesti tutikaga pilt: http://www.hot.ee/sanderviilmaa/01010020.JPG . Samuti tegin uue ja vähe parema klõpsu ebaharilikust kapotialusest pilt: http://www.hot.ee/sanderviilmaa/01010016.JPG . Siis lisaksin veel pildi et nädata teile eelmise omaniku meisterlikkust juhtmete lisamise alal pilt: http://www.hot.ee/sanderviilmaa/01010023.JPG . Samuti ka pilt värskest salongi seisukorrast, sees on eemaldatud peaaegu kõik peale armatuurlaua pilt: http://www.hot.ee/sanderviilmaa/01010021.JPG . Ja sellega piirduks tänane reportaaš. Ja vabandan ette sest mõni pilt on pisut udune, kuna kaamera kardab koledamat moodi külma ja keeldub fokusseerimast.
sigalane Kirjutas:Siis lisaksin veel pildi et nädata teile eelmise omaniku meisterlikkust juhtmete lisamise alal pilt: http://www.hot.ee/sanderviilmaa/01010023.JPG .

Kas selle punase nupu peale on kirjutatud "ПУСК" Smile
sigalane Kirjutas:Siis lisaksin veel pildi et nädata teile eelmise omaniku meisterlikkust juhtmete lisamise alal pilt: http://www.hot.ee/sanderviilmaa/01010023.JPG .
Mul teisel sapikal oli juhtmetega täpselt sama teema, oli hakatud ühelt maalt soojenduse ümberehitamisel juhet vedama, ei nii ikka ei lähe, sinine vene kummiteip otsa ja veame algusest saadik teistpoolt uue juhtme. 2 Süütelukku oli mõlemal juhtmed läbilõigatud ja teibiga kinni. Kui 1 läheb rikki saab kergelt 2. taha ühendada.
Minu auto puhul on sisse veetud kõik juhtmed kuidagi jõle kahtlaselt, selle punase nupu ja sõna pusk kohta ei oska suurt midagi öelda, aga see nupp töötab ohutuledena. Juhtmetöö on igaljuhul võimas süütelukust ei ole midagi kasu sest sinna ei lähe ühtegi juhet. Süüde läheb sisse nupust, ja käivitamine käib seal rippuvatest valgetest juhtmetest. Terve aut on mingeid kahtlaseid juhtmeid ja nuppe täis veetud igaljuhul.
ПУСК on vennasrahva vaste maakeelsele väljendusele "Valla".
Пускать-Vallandama, ükskõik mida,-rahutusi, odavat Rakvere vorsti (Valla), veeuputust või miskit muudSmile
Antud kontekstis võib vallandada hobujõud, ehk käivitada mootori. (ma vaimusilmas kujutlesin, et ehk too punane on starterinupuks installeeritud, nigu võidusõidumassin koheSmile)Venekeelsete el. kilpide vm. sarnase juures võib sellist kirjet: "Пуск" suhteliselt sageli kohata.
Nii asi niikaugel nüüdseks et hakkavad juba kogunema vajaminevad vahetusse minevad osad. Sai hangitud Uued tagauksed ja ka uued tagatiivad. Kuid siiski puudu veel esitiivad ja juhiuks!!! Samuti oleks väga huvitatud keretöödega tegelevatest töökodadest Tallinnas või lähiümbruses. Et ehk on kellegil soovitada midagi head ja inimliku hinnaskaalaga

Sander