automoto.ee foorumid

Täisversioon: BMW-EAG
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kas mäletate veel sellist firmat ,mis lubas kuuintressiks 7 %. käisin isegi enne korteriostu rahapaigutusvöimalusi uurimas.kuid nad ei suutnud mind veenda,kysides et mis tagatiseks on-vastati et sisseseade/tehnika ja kasutatud autod.kuid see ei äratanud usaldusväärsust.
oli ikka jube aeg kyll D:
Püramiidskeemid on mõeldudki nurjuma. Ehk siis neid tehakse alustajate jaoks, kes saavad oma raha kätte ja kõik.
Selle skeemiga sai päris palju inimesi vastu pükse. Kahjuks ka mõned Kurkse lahes hukkunud rahuvalvajate vanemad, kes riigi kompensatsiooni sinna paigutasid.

Üldiselt tasub oma raha paigutamises konservatiivne olla, püramiidskeemide asemel paigutada näiteks vanatehnikasse Smile

Asp
aga ei tea mis sellest firma omanikust tänaseks päevaks saanud on,kes endale meeleheites kuuli kerre kihutas?
Edit: varasem jutt polnud õige. Kiire otsing Postimehes andis sellise tulemuse:

"Tartu maakohus karistas pettusega ülisoodsat teenimisvõimalust pakkunud EAG Autokeskuse loojat Aleksander Petrushenkovi viie ja tema naist Eha nelja aastaga vanglas."

Link: http://vana.www.postimees.ee/index.html?op=lugu&rubriik=3&id=103896&number=826

Aga nagu tänane Eesti Ekspress kirjutab, on järjekordne püramiidskeem pead tõstmas ja mõnele jõmmile taas pappi teenimas.

A.
Kutsuti mindki "suurepärase teenimisvõimalusega" üritusse, lubadusega aasta pärast xx´xxx$ kuus teenida. aastate eest kasutasin bürooruume pealkirjas nimetet üritusega ja päevade kaupa, oli võimatu kontorisse pääseda, veel ei ole unustanud, neid tigedaid rahvahorde ja loobusin.
Enne kui liituda , mistahes kiiret teenistust lubavate üritustega tasub meenutada 90 teisel poolel samalaadsete skeemide lõppu Albaanias, kus TERVE riik püramiidskeemidega alla lasti.
Üldiselt pole probleemiks mitte petised, vaid inimeste rumalus. Loll ja ahne saab kirikus ka peksa.