automoto.ee foorumid

Täisversioon: Techno Weld...alumiiniumi keevitamiseks
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
Mul peaks olema mõni komplekt "TECHNO WELD"-i vanast ajast järgi. On ka eestikeelsed kasutusjuhendid. Asun Tallinnas. Kui huvitab, andke teada.
Tõstan igivana teema üles. Kas selliste jootmisvarrastega (http://www.durafixbaltic.eu, põhimõte peaks sama olema mis teemas räägitud T-W-il) kannataks valuvelje kratsitud (kõnnitee servad) servi parandada? Sügavaimad kraapsud vajaksid u 2-3 mm paksust kihti. Tean, et saaks pahteldada ka, kuid siis peaks pulbervärvimisest loobuma.

Samuti, saab selliseid jootmisvardaid Tartus kusagil letist osta?

Tänud ette,
romulus
http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=alumini...&_osacat=0
Sai endale ebayst mõningane kogus ostetud ja ka veidi katsetatud, toimib.
Lased alumiiniumdetaili nii kuumaks, et varras peale sulab. Tähtis on, et leek ei kuumutaks mitte varrast vaid just alumiiniumdetaili. Mida suurem detail, seda raskem on seda kuumaks saada, sest soojusülekanne jahutab seda üsna edukalt. Siis on väga tähtis, et läbi vedela vardast tulnud kihi purustataks alumiiniumi oksiidikiht roostevabast terasest teravikuga. Varrast peab tutvustama mõlemale joodetavale pinnale. Edasi paned joodisega kaetud pinnad kokku ja sulatad kuni detailid üksteise vastu vajuvad ja ongi kõik. Liides jääb tugevam kui ümbritsev metall. Suuri pindu on soovitav eelkuumutada näiteks ahjus. Joodise levikut saab edukalt piirata musta markeriga (sellest joodis üle ei tule).
Kraabin vana teema ülesse, ega kellelgi pole Tartus või siinkandis ühte neist imepulgakestest pakkuda, http://www.stokker.ee/products/product/8..._pakendis/ tarvis kondi radikal paugust tingitud kaks imepisikest nõela auku kinni panna ja tervet pakki mitte ei raatsi selle raha eest osta.
Lehti: 1 2