automoto.ee foorumid

Täisversioon: K: ketaslõikaja harjad - kust saab?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere!

Olemas üks ketaslõikaja, nimi tundmatu ehk nn "noname". Laagrid/puksid/ülekanne korras ja töötaks kenasti edasi, kuid harjad on täiesti ära kulunud.

Kes oskaks soovitada Tallinnas paika, kust saaks sellistele tööriistadele uusi harju? Vanad piirkulunud harjad võtsin kaasa, st saab vanade järgi uued välja valida...
Tööriistade remondiga tegelevad Stokker, Tallmac.
Nimetu tööriistale raske pakkumist teha.
Endal töö juures midagi Hitachi riistade harjadest.
Kui viitsimist ja aega võta vana hari kaasa ja astu läbi,
võib-olla leiab midagi, kuid pead ei anna.

Ramirent
Peterburi tee 34
Urmas Raidlo
56 495585
Minu esimesel odaval nimetul ketaslõikajal olid tagavara harjad kaasas. Kuna reduktor pidas hästi, siis töötas kuni esimeste harjade kulumiseni. Said need siis asendatud ja pidas jälle kaua. Lõpuks jäis seisma seetõttu, et korpusesse ja harjade hoidjasse tekkisid mõrad (põhimõtteliselt töötab praegugi).
Harjad saad ju teha mistahes suurematest harjadest väiksemaks viilimise teel, juhul kui täpsete mõõtmetega saada pole.
Romka Kirjutas:Harjad saad ju teha mistahes suurematest harjadest väiksemaks viilimise teel, juhul kui täpsete mõõtmetega saada pole.

Saan ja sellega ma arvestangi. Aga väiksematest suuremaid enam teha ei saa ja lühematest pikemaid. Ning seda vasktrossi ja klemmplaati ei tahaks ka ringi jootma hakata ega väiksemast suuremaks tegema.

Aga selleks kõigeks pean ma siiski uusi harju nägema ja oma vanadega võrdlema.

Kaasfoorumlasele VOLVO CLUB'ile alias Urmasele - kui mu ajagraafik võimaldab, tulen läbipäevil läbi ja vaatan, kas midagi Sinu pakutavatest võiks mulle sobida.
Kadaka autoturg ka abiks.
Mõned aastad tagasi rookisin oma tehnika pealt roostet nõuka-aegse elektritrelliga millele ketashari otsa pandud. Ja ühel hetkel andsid mootori harjad otsad. Mis seal siis ikka... Sai kuuri alt mingi GAZ 52 geneka-rape välja otsitud, sellel harjad välja võetud, need sobivasse mõõtu viilitud, trellile sisse pandud ja tund hiljem töö jätkus. Ja pidasid vastu ikka kaunis kaua. lõpuni kulutada ei õnnestunudki, aastake hiljem lagunes trell hoopis teistel põhjustel laiali. Nii et - muud ma ei oskagi soovitada kui et võta suvalised grafiitharjad, viili parajasse mõõtu ja... No vähemalt mina sain sedasi oma probleemi lahendatud.
Tallinnas, Ristiku 4 oli mingi kodumasinate varuosade pood, kust sai igasuguseid selliseid vidinaid. Käisin seal viimati paar aastat tagasi ning ei tea kas ta tänasel päeval enam alles on.

onyks

mul sõber tegi massi kenega harjatest uued ketaslõikaja harjad