automoto.ee foorumid

Täisversioon: Milles on viga?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mul on võrrimootor millel väntvõlli põõrates käib pool ringi ilusti ja siis järsku raskelt.Ja mida rohkem kinni panna seda raskemalt käib.Olen proovinud uut igasugu asju aga paremaks pole läinud.mootor on muideks d8e.
Tänan.
teitur Kirjutas:Mul on võrrimootor millel väntvõlli põõrates käib pool ringi ilusti ja siis järsku raskelt.Ja mida rohkem kinni panna seda raskemalt käib.Olen proovinud uut igasugu asju aga paremaks pole läinud.mootor on muideks d8e.
Tänan.
Su jutt on väga segane, näiteks ei saa aru mida sa oled kinni keeranud ja mida uut sa oled proovinud?

Kui sa keerad kinni karteri kruvisid ja enne käib ringi ning kinnikeeramisel tekib takistus, siis on kaks varianti: 1) karteri väntvõlli laagrite augud pole õigel kohal, 2) teine variant et väntvõll on kõver.
Esimese variandi korral: kas need karteri pooled on ostetud koos(tehases juba kokku pandud) või on eraldi saadud?

Mul oli ka nii kui võrri mootorit kokku panin, algul panin kokku õiged pooled, mis olid juba tehases kokku pandud ja siis käid ilusti ringi. Aga ühe karteripoolega juhtus üks aps ja siis ma kasutasin teiselt mootorilt võetud osa. Ja teiselt mootorilt võetuga enam väntvõll ringi ei käinud. Lõpuks panin ikkagi algse karteri kokku ja kõik sobis.
On ka juhtunud et sobis nn. "võõras" karteripool, mis oli teiselt mootorilt võetud, ja hakkas ilusti ringi käima. Eks see ikka õnneasi ole millised osad sulle satuvad.