automoto.ee foorumid

Täisversioon: Mondeo gabariidid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Asi järgmine. Autoks 95 Mondeo ja parempoolsed gabariidid kadusid ära. Võtsin kaitsmed ette ja oligi kaitse läbi põlenud. Egas midagi, uus kaitse sisse ja proovisin uuesti. Põlesid umbes pool tundi ja siis jälle kaitse läbi. Panin siis uue kaitsme, nii kui tuled sisse lülitasin käis plõks ja jälle kaitse läbi. Kontrollisin pirnid ja pesad nii ees kui taga ära, kõik OK. Kaitse kah õige tugevusega. Äkki keegi oskab mingit nõu anda? Ise pole kuskilt midagi rohkem näppinud ja niiskus ei saa kah probleem olla, kuna pesnud viimasel ajal ei oleToungue ja vett kuskile vahele ajanud pole.
Tuttav häda! Ise kulgen 93-aasta Mondeoga. Elust lahkus üks pooltuli ja seda pideva järjepidevusega. Tule korpuse all servas on üks suur pistik kuhu jooksevad juhtmed kokku. Minu omal vajas see puhastamist ja häda kadus. Kusagilt nagu koidab et parktulede kaitsme all on veel midagi peale gabariiditulede. Armatuuri valgus, salongi valgus-või midagi seesugust.
Terv.Jaanus
Asi seda imelikum ongi, et muu valgustus on kõik korras ja põleb (armatuurivalgustus, salongivalgustus jne). Vaatan kui aega leian, hakkan ise järgemööda näppima, kuskil peab mingi lühis olema.
Viga kadus iseenesest ära. Kontrollisin kõik ühendused ja pistikud , kõik tundus korras. Siiani on jälle originaal 7,5 A kaitse sees ja gabariidid põlevad. Ise kahtslustan, et msikitmoodi sattus niiskus või vesi käru tulede pistikusse ning sealt lühis, nüüd ilmad jälle kuivemad ja lühis kadunud.