automoto.ee foorumid

Täisversioon: Jawa 350cc
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

figuyt

Kummal mootoril on paremad tööressursid ja võimsus:kas Dnepril või Jawa 350 ?
Dnepr ja Jawa ei kipu olema ühe klasssi masinad. Dnepr on 4 takti ja 650cc, Jawa aga 2 takti ja 350cc. Kahetaktiline läheb paremini pöördesse ning tippkiirus on tihtipeale suurem kui neljataktilisel(loe dnepril). Samas on Dnepril väiksema pöörde juures rohkem jõudu ja võimsust. Need minu arvamused, ise oman nii 350cc Jawat kui 650 cc neljataktilist "emmi", sõitnud olen nende mõlemaga mitmeid tuhandeid kilomeetreid.
Dnepr on võimsam, kuid minuarust nad ei sobi võrdluseks. Räägitakse, et 4t masin on vastupidavam. Noh, võta sa nüüd kinni kas venelase 4t tsehhide 2t -sest vastupidavam. Hoolt vajavad anyway mõlemad. Vastupidavus sõltub ainult omanikust.
mootori vastupidavus sõltub täiesti juhist.
jawa on erksam ja kergem dneper raskem ja tuimem loom ise eelistan jawat kuna dneper minu jaoks liiga rohmakas(loe suur).
Dnepr rohkem selline cruisimiseks, Jawka selline särtsakas welo, äkilisem ja kerge juhtida. Jawa võib väsida juba peale 7000km läbimist, ise oman Urali millel on speedumetril juba 88000km ja veel ikka rebis kui nüüd on kapremondis. Olen jawa-ga võistelnud, 6km maa, jawka rebis algul eest ära kuid lõpus läksin mööda nagu postist, nimelt sellel jawal max kiirus 125km/h mul moditud ural 160km/h välja läinud(väga jube tunne on).
Töökindlus-arvan et, java tiksub paremini(sõltub javast)
Kestab-Dnepr paremini raudselt(üldiselt kui saad tööle käib kui kellavärk, kui saad tööle!)
Sõita(cruisida)-dnepr parem(kui juba liiigud on sõit kerge, seisma jäädes murrab jalaluu raip)
kui oled noor ja kogemust pole alga javast, Dnepr tsipa palju vast.

Jaffman

tervist!..
Kas kellegil on pakkuda jawa 360 Külje karpe,et enamvähem normid oleks...ja hinged oleksid vähese roostega..!
ette tänades!