automoto.ee foorumid

Täisversioon: Küünlad
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kuna enda Jupiter 3ga sõites olen sunnitud pidevalt vene küünlaid vahetama ja tihti on sellest ka abi, siis kas euroküünaldest võib kasu olla? Kas tuleks eristada mingit kindlat tüüpi või sobivad kõik? Mõned on rääkinud et üldse euroküünlad ei sobi üldsegi Rolleyes
Võtad oma ratta manuaali lahti ning otsid sealt vene küünla margi. Siis lähed poodi ning ostad selle küünla või kui raha on rohkem, võid proovida ka lääne analooge. Vastavad kataloogid on poodides tavaliselt olemas.

Omal oli selline juhus, et ostsin oma dnepraalile Tondi motopoest küünlad, mis nad väitsid olevat dnepri/urali "omad". Aga võta näpust, küünlad läksid aegajalt ikka peeti. Läksin kloostrimetsa motopoodi, seal otsiti manualist välja küünlamark, mis oli hoopis mingi muu kui Tondil pakuti. Ütleme nii et need küünlad (vene omad) on kestnud tõrgeteta juba viimased mitu tuhat km.

See oleneb masinast ja küünlast ka.Kui sulle mõni lääne oma kätte satub võid proovida aga osta eriti ei tasu enne kui pole proovinud.
teitur Kirjutas:See oleneb masinast ja küünlast ka.Kui sulle mõni lääne oma kätte satub võid proovida aga osta eriti ei tasu enne kui pole proovinud.

No shit Sherlock? küünal prooviks??? kes sul selle tagasi võtab? see et masin kohapeal käima läheb, ei tähenda veel, et küünal on sobiv. selleks peab ikka vähe pikema sõidu tegema, ma ütleks et kui oled 1000km ilma vahetamiseta sõitnud, siis on asi ok.
Ma ei mõelnud sellega seda et lähed poodi küsid ühte küünalt näha, siis võtad selle küünla ja lähed õue keerad masinale peale ja sõidad minema,1000km pärast tuled tagasi ja ütled et ei taha seda.
Ostsin endale küünlad, müüja soovituse järgi ainsad kahetaktilise mootori küünlad või midagi sellist ja pidid kenasti vene mootorrattale sobima(6v). Aga natuke aega kestsid(sõidu poolest ei saa vist 1 tundigi kokku) ja kadus üks küünal ja vähe hiljem ka teine. Lõpuks sai neid veel 12v juures kontrollitud ja seal mingi väike sädemeke oli.