automoto.ee foorumid

Täisversioon: kas on mõtet?:VJATKA ELEKTRON VP 150 0.2 -77 10000.-
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

fisher

heas korras ja renoveeritud.

mõtlen, kas on mõtet osta?

ja palju neil vjatkadel tippkiiruseks muidu on?

9000 eest hiina roller on vist mõttetum?
Kui heas korras ja dokidega, siis miks mitte... hiina jamast hoia küll eemale, 9k eest saab heal juhul 2 suve kestva asja.

fisher

ka veel seda, et see on minu arusaamistmööda kangema mootoriga, kui 50 kuupi, et selleks peaks teoorias a1 load olema?

ja kui ei ole, kui suur on võimalus, et politsei mul neid lubasid kontrollib kunagi?
Jah, mootorrattalube on vaja ning ülevaatust ja kindlustuski minu teada.
Ülevaatust, lubasid ja numbrimärki on vaja kõikidel rolleritel, mille töömaht ületab 49 cm3 ja maksimaalne kiirus 45 km/h. Ja kuna Vjatka on kaunis tuntud roller, siis tavalist politseiniku jutuga teemal "sel on mootor 50 cm3" ära ei peta.

Vjatka tippkiirus on pealt 70 kilomeetri, kõik sõltub mootorist ja eelmise omaniku hoolivusest. Saja kilomeetri kättesaamine ja pikk hoidmine Vjatkaga on suure õnne küsimus.

Mina "hiinlasi" päris maha ei kannaks, nad õpivad kiiresti ja toodete kvaliteet muutub vaikselt järjest paremaks. Kuigi hoolast omanikku tahavad ka nemad. Kui võtta, siis selline roller, millele saab Maarjamaalt varuosi tellida. Õnneküttide poolt sisse veetud masinad unustaks kohe ära.

Muidugi on kolmas alternatiiv: lasta kellelgi Euroopast tuua kasutet kvaliteetroller. Piaggio, Vespa, Peugeot või midagi sarnast.

Asp

fisher

ihtsalt huvipärast küsin, et palju ma politseilt trahvi saaks, kui lihtsalt neist mööda põristaks ja mul neile mitte ühtegi neist vajalikest ette näidata ei oleks?


et olen muidu selle ostuplaani juba maha matnud vaikselt, liig palju sahmimist, et legaalselt sõita saaks.
Trahvi kohta ei tea, aga www.tiffer.ee võid vaadata, sealt saab selle hinnaga välismaise kasutatud mopeedi/rolleri mis ei vaja lube. Leheküljel pole eriti infot, parem kohale minna.

fisher

nojah. ise kaldun pigem ka rohkem sinnakanti, et kasutatud tuntud tegija roller soetada. a tahaks sellist rahulikku pilli, mida keegi pole ära puurind-nitrot täis valand, et ta mul vastu ka peaksSmile
fisher Kirjutas:ihtsalt huvipärast küsin, et palju ma politseilt trahvi saaks, kui lihtsalt neist mööda põristaks ja mul neile mitte ühtegi neist vajalikest ette näidata ei oleks?


et olen muidu selle ostuplaani juba maha matnud vaikselt, liig palju sahmimist, et legaalselt sõita saaks.

Numbrimärgi puudumise eest on trahv kuni 12000 krooni. Kindlustuse, lubade, registritunnistuse puudumise eest maksimaalselt 3000-6000 krooni.
Kui ühtegi nõuet täidetud ei ole, saad trahvi kõige karmima (numbri puudumise) eest, kuid siis lajatatakse ilmselt ikka suht täiega.
Vjatka suht nostalgiapill ja hind ka selline,kui sõita tahad siis vali midagi muud