automoto.ee foorumid

Täisversioon: paagi vesipilt
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kas keegi teab kuskohast saada järgnevat vesipilti, see 125ccm k55 paagi oma.
pilt
Ka mind huvitab see teema! On tellitud DKW ja Standardi märke, kust ja kuidas on asjaosaline jätnud uduseks. Kolleg Soobel on foorumis maininud jalgrattale Sputnik Tallinnas Koopiakeskuses valmistatud silti, mis tehnoloogiat kasutatud jms oleks huvitav teada. Euroopas (näit. Inglismaal ) firmasid, kes rõõmuga valmistavad tsiklite embleeme, ma arvan ,et rõõmuga http://classictransfers.co.uk vast.
Põhimõtteliselt on värvilise laserprinteriga spetsiaalmaterjalile printides vesipildi valmistamine imelihtne ja metarjali hind kuskil paarkümmend krooni a4 leht. Pärast tuleb asi küll kääridega kontuuri mööda välja lõigata ja nagu klassikaline vesipilt ikka märjalt paika ajada. Soovitav on sõidukil ja ilmastikutingimuste käes kasutades pärast kuivamist läbipaistva lakiga üle lakkida.
Tunduvalt keerulisem on korraliku faili tekitamine, mida printida, sest ideaalses korras embleemi leidmine, mida näidiseks ette võtta, pildistada ja photoshopis retushima või mõnes vektorprogrammis ülejoonistama hakata, on suhteliselt raske.
oldmoped Kirjutas:Põhimõtteliselt on värvilise laserprinteriga spetsiaalmaterjalile printides vesipildi valmistamine imelihtne ja metarjali hind kuskil paarkümmend krooni a4 leht. Pärast tuleb asi küll kääridega kontuuri mööda välja lõigata ja nagu klassikaline vesipilt ikka märjalt paika ajada. Soovitav on sõidukil ja ilmastikutingimuste käes kasutades pärast kuivamist läbipaistva lakiga üle lakkida.
Tunduvalt keerulisem on korraliku faili tekitamine, mida printida, sest ideaalses korras embleemi leidmine, mida näidiseks ette võtta, pildistada ja photoshopis retushima või mõnes vektorprogrammis ülejoonistama hakata, on suhteliselt raske.

Täitsa õigus. Isegi lasksin mõned aastad tagasi, 2001-2002 vist, teha klubimärgiga vesikad ühes Pärnu fotopoes. Täitsa hääd saivad ja üsna kõvad koguni kraapimise vasta.

Teine teema, eila sain kogemata 72 aasta "Ukraina" jalgrattaraami omanikuks, mil küll rattad ja sadul ära varastet ja raami ülapulk suht robustselt keevitatud aga millel (vist kõik) kleepsud-pildid kenasti terved ja loetavad olivad ja triipudega porilauadki alles, ehk küll pisut kõverad. Olin täitsa rõemus kui välja arvata, et samast kuurist oli miski aeg ennem töötav vana motikas pätipoistega kaasa läinud...
Ega keegi pole näinud kurtna laadal mõnda meest, kes müüks igasuguseid mootorrataste paagi ja teiste osade embleeme?
No varsti saad ju ise näha-Tagadi laat ju kohe tulemas!
Ega jah.

mr.myrk

ise ei saa järgi teha w?
Ise on väga raske teha. Mul pole isegi sellist täielikku pilt, pole ka netist leidnud. Äkki kellegil vedeleb mingil paagil selline embleem?