automoto.ee foorumid

Täisversioon: Tartu kandi vanatsikkli huvilistele.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
Tere mehed.Tekkis mõte,et võiks koos midagi teha.Näituseks oleks ju huvitav kes mille kallal nokitseb ja kuulda head nõu.Samuti võiks ju koos ka väikese tiiru põristada.No selline mõte siis.
mul on ostetud mingi iz, aga ei sõida, kuna vajab putitamist Big Grin
Mõte täitsa hea! Igati kahe käega selle poolt
Idee on iseenesest väga hea. Lööks hea meelega kampa.
Tere mehed.Tuleb välja,et Tartu kandis on ainult neli vanatsikkli huvilist aga parem neli kui ei kedagist.Võiks teha siis nägude ülevaatuse ja siis otsustada,kas asjal on jumet või ei. Minul liikumispiirangut ei ole.Niipalju siis täna.
ma olen ka täitsa huviline,kuigi suht harva Tartus.

sander

tulen ka punti
Tere mehed.Mõtlesin laupäeval,29 aprillil,vorsti grillida.aga et asi oleks huvitavam kutsuksin teid külla.Ja seda otseses mõttes,sest asun Nõo vallas Kolga külas.Samuti pole kahju näidata milliseid tsikklirontte ma oman ja võiksime arutada ka muid asju.Minu juurde on kõige lihtsam jõuda Nõo-Kambja teed pidi.Pöörate Nõost Kambja teele ja poole km pärast näitab viit paremale Jaan Sild Wako Värkstuba.Mõtlesin,et nelja -viie paiku alustaks.
Tere mehed.Homme õhtupoolikul siis näeme.
offTopic:

ian Kirjutas:Samuti pole kahju näidata milliseid tsikklirontte ma oman ja võiksime arutada ka muid asju.

Ronte??
Jaan sa oled väga halval arvamusel enda masinatest. Minuteada sul ikka maru korralikud masinad.

Tere mehed.Tänan unimüts,kuid siiski rõhuv enamus minu tsikklitest on hetkel veel rondi staatuses.Mul endal võetud selline viisaastaku plaan,et igal aastal saada üks tsikkel musta numbri alla.Ja kui vaadata praegu kuuri alla,siis on tööd vähemalt viieks viisaastakuks.Aga noh-küll jõuab.
Saadanas, ma maal autol mootorit vahetamas ja jõuan alles õhtu poole tagasi Tartu kanti, kaua plaanite seal olla? äkki liitun hilja õhtul.
Pühapäeval saaksin ilusti.
Tere Jaan.Ei ole küll Tartust aga kui koha üles leiame siis lendame peale.Tervitusi Viljandi maalt!
UKO! Kas mina tohin ka kampa lüüa, kui vaba momenti tekib???
No nii.Nüüd on tiir selles uhkes Värkstoas ära käidud, tundub, et foorumis on Viljandi mail huvilisi rohkem või on siis nemad suuremad ringituiajad, sest meie äratulekuni olime külaliste hulga poolest ülekaalus.Kiidaks pererahvast, sest oli väga tore vastuvõtt, sai nähtud ilusaid masinaid ja toredat elamist.Kahju, et sellist meest Viljandi kandis ei ela.Rolleyes
Tere mehed.No nii.Sai siis esimene nägude ülevaatus ära peetud ja tuleb välja,et said kokku inimesed kes juba ennegi kokku puutunud.Kokku oli meid siit Tartu kandist kolm:Jaanus,Indrek ja Jaan.Arvasime,et prooviks korra veel kokkusaamist ja nimelt kunagi nädala sees mingil kolmapäeval.Sm.unetud andke endast märkku.Minu telefoni nr.5056985 Jaan Sild. PS.Suurimad tänud Viljandimaa poegadele ja tütardele,kelle toetuseta oleks meie püha üritus väegagi lahjaks jäänud.Kodumaa ei unusta teid!
Tere,
Sai üritus ka oma silmaga ära nähtud. Kuigi osavõtjate arv lausa häbiväärselt madal oli, jäin üritusega rahule, sest võõrustajal oli mida näidata ja millest rääkida. Samuti sai selgeks, et mingisugune organiseerumine oleks vajalik, ning selles osas oli Jaanil paar päris suurejoonelist mõtet, mille edukaks teostumiseks oleks vaja just teid, Tartumaa vanamotikahuvilisi, kes tulemata jätsid (ning neid, kes tulid, loomulikult ka). Ei suuda uskuda, et mõttekaaslasi vaid ühe käe sõrmedel üles lugeda võib!
Niisiis järgmise ürituseni!

Indrek
Kolmapäeval siis on uuesti?päeval, õhtul?
Õhtul olen kahjuks tööl, muidu tuleksime unimütsiga(raivoga)
Tere mehed.Proovime siis neljapäeva õhtut.
Tere mehed.Ei teagi milles siis asi on,aga huvipuudus on totaaltne.Tundub,et Tartu kandi rahvale on vanatsikkli teema kuidagi vastumeelt.Sellegipoolest jätan teema üles ja ootan ettepanekuid.
Lehti: 1 2