automoto.ee foorumid

Täisversioon: reduktor
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
oskab keegi ytelda, kust saada kiirendatud reduktorit. ja kui siis milline olex hinnaklass. ning veel siis, et kas peab käigukastis muutma midagi et kasutada seda?
küsimus stiilis " kust saan oma autole varuosa"- ei marki ega muud lähemat infot. Arvan, et otsid "emmilise" kiiret tagumist reduktorit- seda pakub motopood Teletorni naabruses. Hinnaklass 900 ja 1000 eegu vahele.
Ishijup räägib täitsa õiges suunas juttu.
Kloostrimetsa poes on kiire differ (ketas 35, tigu 9) 950 krooni. 10se teoga differ maksab aga juba mu mäletamist mööda kusagile sinna 2500 krooni tuuri.
Ja käigukastis võid sa täieliku südamerahuga kõik muutmata jätta, kui ainult reduktorit vahetad. Ainuke asi mis on, on see, et spidokas hakkab sul vähem näitama kui tegelik kiirus on.
Muidugi, kui tahad veel edasi minna, siis on täiesti saadaval (kui kohapeal olemas pole, siis tellitav) eelnimetatud poes ka kiire neljas käik. Sel juhul pead küll käigukasti täiesti pulkadeks võtma, sest minuteada on neljanda käigu hammikad täiesti mootoripoolses otsas.
JyrkaEE Kirjutas:Sel juhul pead küll käigukasti täiesti pulkadeks võtma, sest minuteada on neljanda käigu hammikad täiesti mootoripoolses otsas.

Emmilise käigukasti ei ole "natuke" võimalik lahti võtta Smile
Muide, õieti lahti võttes jäävad neljanda käigu hammakad kõige peale, sest tunduvalt lihtsam on nii lahtivõttes kui kokkupannes tõsta korpus kaane küljest ära - st. võllid on kaane küljes. Samas on vaja neljanda käigu hammasrataste vahetuseks eemaldada vedav võll, kuna üks neljanda käigu hammasratastest on sellele võllile kiiluga pressitud.
Asendasin just oma masinal kiire neljanda tavalisega, kuna ei saa masinast madalatel pööretel piisavalt pöördemomenti kätte. Nüüd on riiulis nii kiire sild, kui ka kiire neljas käik. Ootavad paremaid aegu (ära ei müü).
siis veel paar küsimust. palju see reduktor teoreetiliselt ja praktiliselt kiirust juurde annab, ja siis mis õli soovitaksite reduktorisse panna.

poison

kiirust lisab 19 protsenti st see üheksane...pane tad17 sisse...hulka vaata manuaalist