automoto.ee foorumid

Täisversioon: Probleem iž pl3-ga
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Niisiis probleem selles, et sain täna tööle u 20 a garaažis seisnud iž-i sõitsin terve päeve ilma probleemideta, õhtul hakkas jamama: käima läks aga gaasi andes tahtis kohe välja surra, lased gaasi lahti töötab jälle jne. Kahtlustasin siis karbussi võtsin lahti siis ja nägin, et peadüüs koos selle toruga kus ta kinnitub oli küljest ära ja vedeles ujukikausis, panin siis selle külge ja puhastasin kõik düüsid ka ära ja ikka sama jama. Edasi mõistus otsas kuna päeval ju töötas suurepäraselt ja midagi ei kruttinud. Äkki saab keegi aidata?
Kas õhupuhastit puhastasid? Tee seda!
Sain veast lahti: vahetasin ühe düüsi ära ja töristasi nats aega gaas maas ja hakkas tööle, aint nüüd 4.-da käiguga tipp kiiruse juures hakkab puterdama, kas selleks pean segukruvi kruttima. Õhupuhasti puhastasin ennem kui viga juhtus ära kuid kas sinna õhupuhastisse peab õli ka panema (tamiiliga õhupuhasti) kui peab siis kas suvalist.
Proovi karpas nõela tõsta astme võrra.
eks proovin ära kui uue keti saan, mul muidu see nõel on kõige ülemises vahes.
Täna tuli jälle probleem tagasi, käima läheb aga gaasi andes tahab välja surra ja töötab ka ainult mingi alla minuti. Enne seda töötas kui olin sidutikorvi vedrud ära pingutanud, üks poolteist pööret igale kruvile, aga see ei tohiks ja asja mõjutadad või ikkagi, mis ma nüüd siis tegema peaks, aa ja äkki on viga selles et see parempoolne kaane tihend on ka ühest kohast katki. Vajaks kiirelt nõuandeid.
Sain korda, viga oli hoopis süütepooli juhtmetes need olid lahti tulnud ja loksusid seal.
Kas iz planeta 3 on ka hea asi? Mis aasta oma sul on?
Muidu paistab päris töökindel asi olevat, aga aastaarvu ei tea kuna dok. puuduvad ja kere küljest pole leidnud.
Mul on sarnane probleem, et gaasi andes tahab välja surra, aga mootorrattaks on Pannonia. Kas viga võib olla ka vales süütes.
kas paugub ka, kui paugub siis on asi ilmselt süütes
Paar korda eelnevatel kordadel paukus või lõi tagasi, seekord pole ma nii kaugele töötamisega jõudnud. Algul külmalt läheb normaalselt tööle, siis töötab mingi 10-20 sekundit normaalselt keskmistel veidi suurematel pööretel ja gaasi andes läheb ka pöördesse, siis äkki langevad pöörded ning gaasi andes poogib kinni ning sureb välja ja peale seda põhimõtteliselt tööle enam ei lähe.
kas küünalt oled kontrollinud sul vb külmküünal peal. vaheta küünal ära ja proovi