automoto.ee foorumid

Täisversioon: vanema K raamiga probleem
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Selline mure siis et oma emmilist tagant vaadates peale tagaporika/suunatulede paigaldamist jäi tunne, et tagaratas ei ole justkui tsentris. Tagaratas ulatuks justkui vasakule küljele tiba rohkem välja.
Kuna tegu siis mu esimese kardaaniga volaskiga siis ka küsimus, et kas selline vahe on kardaaniga tsikli puhul normaalne et a la ülekannet paremale küljele ära mahutada? Küsimus sellepärast et kõnealune tsikkel on minevikus üle elanud väga karmi avarii, eelmise omaniku sõnul on raam vahetatud, aga tagahark mitte, seega katsun jõuda otsusele kas on vaja uut tagaharki.
pane keegi teine lenksu sõitma ning ise sõida miski 15-20 m kaugusel järel ning vaata emmilise rattaid. kui näed, et esi/tagarattad pole ühel joonel, peaksid hakkama midagi vahetama. vastasel juhul on viga porilauas/suunatuledes.
isandpauk Kirjutas:pane keegi teine lenksu sõitma ning ise sõida miski 15-20 m kaugusel järel ning vaata emmilise rattaid. kui näed, et esi/tagarattad pole ühel joonel, peaksid hakkama midagi vahetama. vastasel juhul on viga porilauas/suunatuledes.
Tänan vastuse eest. Sai võetud suurem osa tsiklist lahti, et alustada värvimisega ja selgus et sadulakandur on igatpidi kõver ja suunatulede augud ei ole ka lähimal vaatlusel ühel joonel. Alguses ehmatas päris ära et pean raami/tagahargi äkki ära vahetama.