automoto.ee foorumid

Täisversioon: tuli m6te
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
tuli siis kodus istudes m6te et teeks endale nn v6rrjalgratta, aga m6gi tingimustega, olemas must vanaonu mingi logu, aga paneks mootori peale sinna ja ees on niigunii v6ike hammakas aga kui taha ka paneks v6ikse hammaka kas see siis hakkaks t66le naq m6gijalgratas??? metsas saaks ikka mingi 20km/h paarutada lahe ju!!! olemas on ka gauja v6ike pensupaak peale panemiseks!!!!!! mis on teie arvamused?
Kardan et ta ei jõua sul vedada sedasi,tee enne kodutöö ära ja uuri natuke võrride ehitust,jalgratast pole mõtet leiutada.Lihtsam-osta mõni liikuv võrr kui lihtsalt sõita tahad.
point on selles et ma tahan ise leiutada ja tahax teAda kui kiire see tuleb ja kas see veaks ka?????
kui taha paned väikse hammaka siis see sul metsas küll ei sõida ja võrril on kett teisel pool niiet sinna kõik hammakad ei lähe.
Taha tuleks panna ikka päris suur hammasratas kui sa 20km/h sõita tahad. Sellise väikese hammasrattaga pead küll millegagi hoo peale tõmbama.

Pauka

hangi õige võrri tagumineratas ja venita natike rattaraami et vahele läheks siis peaks kiirus olema nag kõigil võrridelToungue
Sass1989 Kirjutas:Taha tuleks panna ikka päris suur hammasratas kui sa 20km/h sõita tahad.

.. nt Niva CK-5 (vanema variandi) trumli reguleerimise hammasratas. See on täpselt jalgrattaketi jaoks ja 60 hambaga.
sa loe esimest kysimust ka ehk????
MA TAHAKS TEADA KAS SEE HAKKAKS TAGA V6IKSE HAMMAKAGA T66TAMA WE==???
vastus on: EI HAKKA!!!  tee endale  köigepealt selgeks ylekannete pöhimötted,ja siis tule siia kriiskama! sinu vörr-jalgratas ei jöuaks sind edasi vedada.veelgi enam 20 km/h?