automoto.ee foorumid

Täisversioon: K: Venemaal nõukaajast alates toodetavad tsiklid?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

Pauka

Mis tsikkleid toodetakse Venemaal vanast nõuka ajast peale? Olen kuulnud et IŽ Planeta5 on siiamaani tootmises

Oltsberg

IŽ Planeta5 peaks tõesti tootmises olema, kusjuures uuemad modifikatsioonid on vesijahutuse ja ketaspiduritega. Tootmises on vist ka vanemad "emmilised", täpselt sellise konditsiooniga nagu aastakümneid tagasi. Muuseas pidid need just oma eheda klassikalise kuju tõttu USAs ja Saksamaal hästi kaubaks minema. Esitasin kunagi ARK leheküljel küsimuse, et milliseid Vene tsikleid Eestisse võib tuua. Tüübikinnitusele vastama pidi ainult 1 IMZ mudel, saa siis meie kalli euro-afroriigi bürokraatiast aru... Aga kasuta netiotsingut, kunagi oli vähemalt toodetavate "emmiliste" kohta küll piisavalt pilte/infot olemas.
Oltsberg Kirjutas:IŽ Planeta5 peaks tõesti tootmises olema, kusjuures uuemad modifikatsioonid on vesijahutuse ja ketaspiduritega.

Siiski planetade vesijahutusega mootor, mis tegelikult hoopiski PS oma on, ei ole tootmises. mõned prototüübid on küll olemas. Ja ketaspidurid olid juba ka koos valuvelgedega NL ajal olemas.

Ka Jupiter 5 elab oma elu edasi modifikatsioonidena 5-01 ja 5-02.

Pauka

tsehhis(võin ka valesti teada) peaks toimuma siiamaani jawade tootmine aga hinnad on üsna soolased ,kuid mudelivalik on lai
Tootmises peaks olema vedelikjahutusega Jupiteri mootor, seda on nähtud ka Eestis.
miilits Kirjutas:Tootmises peaks olema vedelikjahutusega Jupiteri mootor, seda on nähtud ka Eestis.

Just, see ongi Jupiter-5-03.