automoto.ee foorumid

Täisversioon: Družba soome kelgul
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kas kellegil on kogemusi sellises asjas?Omal tekkis mõte panna družba soome kelgule sest olen internetis näinud paari pilti sellise sõiduki kohta.Kui keegi on sellise asjaga kokku puutunud siis palun rääkige lähemalt kuidas mida teha ja kas on üldse mõtet.Muidu oleks sellisega päris hea talvel ringi kärutadaSmile
Krt...minuarvates neid teemasid siin miljon tükki.
(huvitav, mis kasutajatel viga on, uusi ja mõttetuid teemasid tekib nagu seeni pärast vihma). Kasutage otsingut!

Ermo@loeb huvitavaid teemasid või siis üldse mitte!
madeinussr Kirjutas:Krt...minuarvates neid teemasid siin miljon tükki.
(huvitav, mis kasutajatel viga on, uusi ja mõttetuid teemasid tekib nagu seeni pärast vihma). Kasutage otsingut!

Aga see on ju ainult hea, miljonis erinevas idees on vähemalt 100 väga head ideed, mis tagavad suure edu tarbijaskonnas. Tootearenduse insenerina ei saa ma selliseid mõttelende märkamata jätta. Siinkohal on tegemist eheda R&D (Research & Development) protsessiga.
Kui soome kelgule tahetakse juba mootor peale installeerida, siis see on ju soomlaste enese nina alt nende rahvusliku "NOKIA" röövimine. Tubli töö!!!
et naQ talvel vahest kalal sellisega käinud.....Big Grin
hea masin oli käma käis samma moodi tõmbad käima. selle veovõlli kylge oli hammasratas keevitatud, istme alla oli keevitatud ratas ja kui gaasi vajutasid siis hakkas vedama... tavaliselt peipsi inimestel oli masinale mopi karpa peale aretatud(väidetavalt pidavat muidu järve peale jätma :smug)
Kuidas muidu kiirusega ja jõuga lood on,kas kets ei käi ringi?Eks omal ka kalale vaja millegagi minna.Sinna peaks 175se karpa vist paremini istuma kui mopi oma.
madeinussr Kirjutas:Krt...minuarvates neid teemasid siin miljon tükki.
Miljonit just pole aga üks minutehtud on siin.
Kui sügavas lumes sellega sõita saab?
Lumes sellega ei saa sõita! Võibolla max 5cm paksuses või ka hädapärast buraani jäljes.
kiiruse kohta peaks mainima et päris edukalt läheb edasi kusagil 30-40 kanti jääb see kiirus. ja kumm mis sel all on..sellel päris suured kruvid alla keeratudBig Grin lume sees ei taha minna hästi, kuid kui hoog sees on siis lõikab lumevallist mis tuulega puhutud kaa läbiBig Grin