automoto.ee foorumid

Täisversioon: Kust saab toorkummi?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Keegi teab kus müüakse Tallinnas toorkummi (eeldan, et see on õige nimetus).
Kodus paar Iz-i lohvi vaja lappida, uusi ei ole vaja, aga mis need vanadki katkisena seisavad.
Või kui kellelgi on kodus siis äkki saame ka kaubale pisikese tüki peale!

Lugupidamisega
Mul on kodus terve rull, umbes 40kg. Asub Ida -Virumaal.Kui viitsid järgi tulla ja selle eest midagi sümboolset annad , siis hakka sõitma.
Aga milleks just toorkumm?
Ehituspoodides müüakse sellist liimi nagu SuperSol, see on nagu kummiliim, aga sada korda tugevam. Paned sellega paiga peale, püsib igavesti.
üritasin ka siis vulkaniseerida, ei tuld sellest midagi välja alguses ei jäänud toorkumm kinni, teise korraga põletasin terve õhukummi läbi, võtsin siis järgmise kummi ja panin hoopis mingi spetsiaalse kummiparandamise komptektiga kinni mingi 14 eeku maksis, siiamaani kinni. (see mul esimene vulkaniseerimine).
Mõtlesin, et teen nii nagu juba teinud olen varem. Aga kui Vootele räägib selle supersoli kohta õiget juttu siis unustan oma toorkummi ja proovin hoopis seda Smile
ps: siiani pole ühtegi lohvi oma vulkaniseerimisega ära rikkunud, ei tea kas õnn või mis asi. Lihtsalt et tuli siin aastane paus sisse ja kaotasin oma 20*20cm toorkummi tüki ära kuhugi. Idavirumaale on ka kauge tulla Sad
Ise kasutan ka seda vulkaniseerimist. Kui asi ilusti puhtaks teha ja karestada siis jääb ka eluaegne. Kõik kummid sellega teinud ja pole ühtegi veel ära lõhkunud.
Kas keegi oskab soovitada, kuidas saab vulkaniseerimisega ühendada metalli ja kummi omavahel. Nimelt vaja BMW mootorrattal kardaani kumm vulkaniseerida metallflantsi külge. Ta peab selle külge ikka päris kõvasti kinni jääma, see kannab käigukasti võllilt mootori momenti tagadiffrile ja ühtlasi ka tagarattale. Või on Eestis mõni firma, kus selliseid töid tehakse.