automoto.ee foorumid

Täisversioon: KAvZ bussi värvimine
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
tere autuhuvilised. vaatasin siin neid teisi värvimise teemasid, aga ei leidnud teps mitte seda õiget lahendust. nimelt on meil olemas vana hea buss KAb3 PILT mille tahaks ise võimalikult valutult ja odavalt ära värvida. ülemine osa ilmselt kollaseks ning alumised ääred mustaks. et mina kui suht võhik seetõttu siin te käest nõu küsingi. kas piisab ainult a la vana värv maha, väike lihv ja uus peale või kruntima veel ja kui palju sellised värvid üldse maksavad ning mis probleemid võivad veel esile kerkida. uus buss peaks midagi sellist siis olema   [attachment=23085]aitäh aitäh.
Vana värv maha jah, ja siis krunt peale, kui tahad võid alusvärvi ka panna, siis õige värv. ei soovita just odavamaid värve nagu sadolin jms
põhiküsimus on, kas uus värv tuleb ühe- või kahekomponentne. Ma olen ühe masina ette valmistanud 2k värvi pealepanekuks (all oli 1k) - kindlasti tuleb 2k krundiga "üle udutada": kuna 2k värv on nitrolahusti-laadsete kõvendite-lahustitega, võib ta all oleva 1k värvi "õitsema" panna... Krunti kannatab vana värv just seetõttu, et krunt on paks ning tal pole eraldi lahustit - pealegi annab kruntida "ettevaatlikult" ehk siis võimalikult vähese ainega ning katmise pärast suurt mitte muretsedes.

ise panin veel 2k krunti sortsu nitrolahustit (et krunti vähem kuluks) - ja vana värv kannatas krundi pealekandmist suht kenasti. Vaid paaris kohas, kus krunti rohkem sai, hakkas "õitsema". Masina kruntisin üliökonoomselt - krunti kulus vaid natuke peale liitri Smile

alaosa mustaksvärvimine on muidugi maitseasi - mina vaatan mustade karpidega sõiduautosid näiteks "ah et oli vaja roostet varjata, jah?"-pilguga. Sama kivikaitsme puhul.

Oltsberg

13piisab Kirjutas:alaosa mustaksvärvimine on muidugi maitseasi - mina vaatan mustade karpidega sõiduautosid näiteks "ah et oli vaja roostet varjata, jah?"-pilguga. Sama kivikaitsme puhul.
OT, aga näiteks sigari-Audi karbid on justnimelt (tehasest) mustaks võõbatud ja kivikaitsega pole auto alaosa juures (tehaseseades) koonerdatud. Muudel juhtudel tekitab sinu tähelepanek tõesti sarnaseid mõtteid.