automoto.ee foorumid

Täisversioon: jawa 360 külge velorexi ühendamine
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
[Pilt: sajda_350_360_4.jpg]
(see pole minu jawa)
Kuidas ma ühendan külgkorvi, ja mida ma selleks tegema pean, kui mul raamil puuduvad mootori ja paagi juures olevad kinnitused? Aga raami alumine-ja küljeplekki läbiv kinnituskoht on olemas
järelikult pead puuduvad kinnituskronsteinid muretsema Toungue!
äkki selline

Muidu väheke keeruline on samas kõik on tehtav. Nimelt vana jawaga leidus omal ajal korve mitu korda rohkem kui Uutega. Iga vanamees, soovis ka naist ja last veadada korviga. Samas üksikud inimesed kakkusid korvi küljest. JA said soolo masina.

See, et sa korvi said on su murede algus tegelikult. Põhjus selles, et korvi kinnitusi liigub suht vähe ringi. Soovitan laatasid külastada kui jawa poolsed kinnitused puuudu.

NB: tegelikult olid need kinnitused jawa poolt eemaldavad ning tavaliselt müüdi need kinnitused koos korviga maha. Tehasest minuteada ei tulnudki sellist maisnat millel oleksid korvikinnitused olemas, kuid korvi ei ole. - ega jawa dnepr pole- ToungueToungue
Jah, eks ta õigem oleks originaalkinnitused hankida. Need on sellised ilusad stantsitud detailid. Viimasel Kurna laadal nägin neid mitmeid ja ostsin muidugi ka. Aga hädapärast saab nad ka ise tehtud. Originaal võiks muidugi eeskujuks olla. Mootori juures oleva kinnituse lõikad välja paksemast plekist ja puurid 3 auku sisse. Mul peaks isegi üks komplekt selliseid külasepa tehtuid kusagil vedelema.
Noh eks ma vaatan, kas ostetava korvi küljes on kinnitused(jawa poolsed), või mitteSmile Aga äkki on kellegil ka müüa neid?
Puhh Kirjutas:Aga hädapärast saab nad ka ise tehtud.
Ummmmmmmm............. sõltub sellest keda seal korvis vedada kavatsed. Nondele kinnitustele mõjuvad päris märkimisväärsed jõud, ämma oleksin isegi nõus isetehtud kinnitustega korvis vedama, aga oma naist küll mitte Toungue Hea ööune nimel- parem otsi tehasetooteid!
Aga kuidas ma nad jawa külge ühendan? Kas lihtsalt nad seisavad seal, või peab keevitama, või kinnitan poldiga selle sama külgkorvi küljest tuleva kinnituse külge?
Keevitama ei pea midagi, kõik on ikka poltide-mutritega. Mõtekas oleks ikka otsida originaalkinnitused.
kui aega saan ja meeles on, siis võin homme õhtul originaalkinnitustest pildid teha ja kuiskile riputada! Jawa raamatus peaks ju ka kõik detailid sees olema!
Tänan kõiki abi eest, aga kahjuks ei saanud külgkorvi, kuna korv oli 634 omaSad