automoto.ee foorumid

Täisversioon: Auto värvimine - kus teha?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Liivapritsimisest on nüüd hulk aega mööda läinud ning vett merre voolanud. ja asjad sedapsi, et oleks vaja leida koht, kus lõpetataks eeltööd ja tehtaks värvimine. hetke seis on selline, et liivapritsi alt tulnud masin sai kohe selga happegrundi, siis keevitused jne tiivad külge ja uuesti õmblused happegrundiga üle. sinna peale on lastud täitegrunt ja suuremad augud on pahtli all (lihvimata). nüüd siis vaja lõpetada eeltööd ja värv selga. (masin vaja värvida nii seest, kui väljast)

Autoks on Austin mini (see vana ja originaalne selline)

ehk oskate nõu anda, kus saaks asja mõistliku hinna eest teha ja et ikka tehtaks ka.
kummivenitajatest on juba päris kõrini Sad
Bacania näiteks - Veerenni tänaval, linna poolt liikudes suur hoov vasakut kätt vahetult enne linnapoolset raudteeülesõitu. Muidugi minu hinnang pole päris erapooletu, aga telgitaguseid (ning töötajaid) teades julgen kinnitada, et erilistest masinatest osatakse seal lugu pidada. Töövahendite+materjalide kvaliteedi ja arvu osas peaks nad kah mu amatööripilgu läbi igati eeskujulikud olema.
minu valge kadett sai värvkatte nende kambris ning pärast ka poleeritud seal; punane aga ei sobi nende töö kirjeldamiseks - kuna sellega ulatati mulle "sõbrakäsi" ning püstol+hää tuttav tulid minu tolmusesse garaazhi, mille laest tilkus sinna põranda liigse niisutamise tõttu auranud ning taas kondenseeruv vesi... Ka olen oma masinate eeltöö-vigades ise oma oskamatuse tõttu süüdi. Noh see lihtsalt infoks et kes mu kulgureid näinud ei kipuks elementaarsetes vigades professionaale süüdistama Smile

tõrva meepotti: värvikamber on Bacanias küll spetsiaalselt selleks tarbeks olev valgustatud ja ventileeritud ruum - aga mingitele teatud kvaliteedikriteeriumitele see siiski ei vasta (vähemalt aasta tagasi oli nii); kust see piir jookseb ning mitu vastavat kambrit Eestis üldse on, ei oska ma kahjuks öelda. Ka ei oska kosta, kas ja kuivõrd "kvalifitseerunud" kambrist tulev masin erineb "lihtsast" kambrist läbikäinust.
tänan info eest! loodan, et keegi ehk veel endast märku annab, siis saaks minna ja järjest elu uurida.