automoto.ee foorumid

Täisversioon: Vanatehnika Lustisõit teisipäeval, 20.06.2006, marsruudiga Nõmme turg - Teletorn
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Juunikuine Lustisõit toimub 20. kuupäeval, algusega tuttavalt Nõmme turult. Koguneme 1900 ning sõidame 1930 paiku välja Teletorni suunas.

Nõmme turu parklast keerame paremale, "tipi ringi" suunas, mille peal teeme tagasipöörde ning sõidame Nõmme keskusesse. Sealt keerame vasakule, Pärnu maanteele, mida mööda sõidame kuni Viru väljakuni kesklinnas. Läbime ringtee ning jätkame sõitu Narva maanteed mööda, Russalka juures keerame Pirita teele. Pirita teed mööda sõidame kuni velotrekini, mille juurest keerame Rummu teele. Seejärel sõidame mööda ringraja marsruuti Lükati teele (vasakpööre Rummu teelt) ning sõidame Lükati tee lõpuni. Sealt keerame paremale, Kloostrimetsa teele, mida mööda jõuamegi Teletorni juurde.

Huvilistel on seejärel võimalus pääseda Teletorni, pileti hind on 25 krooni, lastele 15 krooni.
Juba homme.
rahvavaenlaste ekipaaž ka kohal! Wink
Suur tänu kõigile osalejatele, järgmine Lustisõit toimub 18. juulil.
Olen täielikult rahuldatud ja asun järgmist sõidukit ettevalmistama!

Päev varem 17. juulil peaksid Tallinna Raekoja ette saabuma ka meie sõprusriigi Saksamaa vanatehnikakülalised. Meid oodatakse neid tervitama oma tehnikasaavutustega. Seega tuleks kaks päeva järjest tuuritada või miskit ühildada? Ega küll küllale liiga tee!
Lustisõidu toimumise ajal on sarnane ideoloogia restauraatorite päevaga, toimub kindlal ajal eelneva kokkulepeta. Seetõttu ei hakka ka seekord lustisõidu aega muutma, kuid sakslaste tehnikat tasub kindlasti tulla uudistama. Kogemus näitab, et need on ikka "päris välismaa" autod - vene tehnikat ei ole, masstoodangus olnud mudeleid näeb ka haruharva. Seetõttu on need masinad tõelised haruldused ning tavamõistes oma aja esindussõidukid.