automoto.ee foorumid

Täisversioon: Motoplokk(säde nõrk)
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Selline asi siis et üritasin motoplokki käima ajada, aga säde on nõrk.Milles võib olla probleem kui elektroon süütel säde nõrk?(st nagu muruniidukitel jms pool, peaks olema elektroon? Http://www.omamees.org/motoplokk/1.jpg ) Niiduki oma ka peale ei sobi, kinnitused ei sobi paraku.Ja veel tekitab küsimusi see et, üks juhe lähem raami külge poolist(ehk siis nn mass) teine küünla juhe, ja kari kolmandaid juhtmeid läheb mootorisse?? Http://www.omamees.org/motoplokk/2.jpg Pildil näha siis et nr1 juhe küünla juhe, nr2 mass(raamikülge), nr3 see hunnik juhtmeid mis alla mootorisse millegi pärast lähevad? Pole aru aint saand et miks? Ka niiduki omale saaks mingid kinnitused teha, aga see hunnik juhtmeid mis mootorisse lähevad tekitab küsimusi, ja siis milles võib olla probleem kui säde nõrk, pool õhtal?
See, et juhtmed lahevad sinna hooratta alla tähendab seda, et su masinal on kontaktidega süütemäng. Võta hooratas maha ning puhasta/reguleeri kontaktid ning ongi asi korras.
Ei, ei, see on mb1 täielikult elektronsüüde, anduriga; säde nõrk ei ütle midagi, tal on väga väike, aga väga terav säde. Juhtmete asetus vaata passist järele, paar juhet läevad jah mootorisse, üks on seiskamise juhe. Probleem võib tegelikult hoopis karbussis olla, kisu lahti ja puhasta ära. Kui ikka sädemes, siis pool õhtal, sääl muud suurt pole.

Mina olen karbussiga hädas olnud, need on väga kapriissed.
Tegemist siin kohal ameerika motoplokiga muray(loodan et õieti kirjutasin) ja seiskamis juhtmeid ei ole, kuna toimib samamoodi nagu ka muruniiduk, gaasi maha lastes sureb välja, mootor on Briggs & Stratton 5hp 206kuubikut.ja see pool on ju täelikult kinninine? kuidas peaks välja nägema seal kontaktide reguleerimine/puhastamine? (ps säde küünlast läbi ei löö, ka teise küünlaga proovitud)