automoto.ee foorumid

Täisversioon: probleem jupiteril
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

jupp

probleem on selles et jupp-3ei taha kuidagi laadida milles võib asi olla.

killercop

vaata harjad üle, et need väga kulunud polex, puhasta rootor ära ja proovi teist releeregulaatorit (vanadel tsiklitel võib see perses olla ja parandada on seda üli fekaal)

jupp

kui iz-jupiter3 22 hambaline hammakas panna kas siis jõust puudu ei tule?
Üks sõber sõitis sellise ülekandega. Polnud häda midagi. Smile Ise kasutasin palju hoopis \"korvihammakat\" jt., terav minek lühikeste teejuppidega äärelinnas.

Üldiselt oli tavaline võte otsida mõne vanema IZi mootoriketihammakas ja siis nii kiiremaks teha. Spidomeeter esirattast, kah probleeme pole.

jupp

kui palju võib soolo hammakas maksta mulle pakuti 400 soti eest kas liiga palju pole.
Tundub veidi palju. Kiire otsing tuttavate IZ-i omanike seas peaks andma parema tulemuse.

Aga Jupiter pole kunagi olnud eriline rakett (kui just mitte mõnd ringraja mootorit leida), nii et pigem tasuks vist jääda standartsete ülekannete juurde. Madalalt lendavad pudrukuulid on teised.

Asp
Arvan, et ka 100 EEK on hammaka eest küllalt, 400 eest võib juhtuda korraliku mootori (või isegi seisnud komplektse tsikli) peale.

Korralik Jupiter ei jää minekult Jawast maha. Kuigi jah, kiireimad on tihti ex - rinkamootoritega vms.

Btw, Jup 5 jaksas mul sooloülekandega sõiduautot käima tõmmata, kui tagaratast ringi ei tõmmanud.

jupp

kui palju võib rinka jupp välja minna.üks rääkis ,et natuke tegemis nt. kaks karbussi ja 180kmh oli välja jookdnud või mis?
nuuh ise olin ringrajal mehaanik siis suutsin minskist 160 kätte venitada(sportmootor) niiet izile ei tohix see mitte yletamatu suurus ollaja see 180 jutt päris tõene.hammasrattaid võib oma suva järele vahetada kui arvestada et sellega ka vastavalt mootori koormused muutuvad ja eluiga muutub.aga laadimine jahh relee, generaator ja kaablid-kontrolli need sõlmed yle(lylitusskeem ka) ja siis peaxid saama.
Ja kui izidele jutt siis olex vaja yhte esiharkivõi siis korralikke ylemisi torusid-mu omadega vasta planku vist sõidetud....051987202 andke märku(ka kasutatud)

jupp

kas laadimisele mõjub see kui ankur käib natuke vastu mähiseid kord laeb siis jälle ei lae.
tead jah vene rattad on eriti tundlikud selle vastu mähiseid käimise suhtes. kui ikka ankru otsast väänates on loksu tunda, siis võib selles vabalt probleem olla.

Delta raider

Ankru polt võib lahti olla.

jaks

kas kellelgi on pakkuda releeregulaatorit