automoto.ee foorumid

Täisversioon: Ford Sierra 2.0 GL
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

VDO

Tervist, niisiis olen nüüd selle auto omanik.

Sooviks saada elektriskeemi talle, et otsida üles viga, mis segab tahomeetri töötamist.
AitähBig Grin.

VDO

Kuhu ühendatakse Sierral tahhomeeter?
Süütepooli + külge?
Kas tal on ka mingi eraldi kaitse kuskil vahel?
Pritsega 2,0 OHC mootoril tuleb selle jaoks ajust eraldi juhe, asub selles kimbus mis liigub ajust armatuuri alla ja on rohelist värvi.

VDO

Mul karpaga.
Aju on kaa.
Võib kaa mingi roheline juhe see olla?
Küsin , kui suur on 2,0l ohc mootoriga sierra reaalne kütusekulu ?
ludvard Kirjutas:Küsin , kui suur on 2,0l ohc mootoriga sierra reaalne kütusekulu ?

Korras mootori ning rahuliku sõidustiili juures pikematel otstel isegi kuni 6, st sellest alla ei tea olevat saanud. Ka 8-9 ei ole veel asi, mis näitaks millegi katkiolekut, kuigi siis on tegu kas lühikeste otste, halbade teede, suure koorma või temperamentse sõiduga.

Need numbrid põhinevad '84.a. isendil. Nt eelmise aasta Vanasõidukite Suursõidul oli keskmine kütusekulu 9,3 - samas oli tal 2 jalgratast katusel ning mitu tükki taga käru peal ning aeglast sõitu/seisu oli seal küll ja küll.
Tänud ! Ei ole siis mingi ökonoomsuseime , meeldib auto disain , mõtlen osta turnier variandi , juhul kui on kellelgi pakkuda andke teada , kontakt 51949018 , parim sms , töö iseloomu tõttu alati rääkida ei saa. Romud ei huvita. Olen omanud 1984 a. 1,6 l sierrat , kütusekulu linnas kõva 13 l trassil 7-8 l , see liiast on . Praegu GOLF 3 , 1,8 bensiin , trassil 5,5 l , linnas 8-9 l , aga raip laguneb ja roostetab julmalt, remondist kõrini on. Veel VALDO , TÄNAN ! Kui õpin pilte panema foorumi , tutvustan kerekallutusseadet , milline saadaval on.