automoto.ee foorumid

Täisversioon: Pange siia enda tsiklite pildid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3 4 5
to lõhkuja:
väga sarnane, aga mitte päris. tegelt sobivad sealt 56-le vaid raam, veljed, tagumine ketikaitse, amordid ja küljekarbid ilma kaanteta. kõik muu alates tuledest ja paagist lõpetades porlade ja elektriskeemiga ei sobi 56 originaaliks taastamiseks mitte.

ahjaa, enamik mootori sisedetaile sobivad ka.

vefert

250ccm Puch aastast 1939 http://www.album.ee/?o=300054489&page=1 puudub hetkel mootorilt silinder koos kolbidega
[Pilt: 01.jpg] Sellel pildil on ta planeta silindriga.

Veel pilte: http://www.zone.ee/iz-350/
nii selline ta on siis pildid on --- >
Smile siin pildid nüüd uuendatud ja nähtavad Smile aparaat on 79 a väljalaskega ja sutsu moditud
väga sarnane, aga kaugelt mööda.
esiteks on tegu üleüldse jupiteriga, sest on 2 silindrit. teiseks on ta pesuehtne kolmas seeria, ka mootor. ja 56-ga on tal ühist vaid paak. esiporla on langetatud ja tagumist ka veidi nihutatud. sellelt siklilt poleks 56-le originaalosadeks küll mitte midagi panna.

PRIITO

klaabu, inku vist kahtles jälle minu izh\'is, mitte tolles sinises. igastahes, POLE tegemist mitte mingit moodi 56\'ga vaid nõks uuema sordi masinaga ehk siis planeta\'ga.
ok, sorry, kui kellelegi liiga tegin. aga väljend \"ka see planeta\" lubab arvata mõlemat moodi. aga 56 ta tõepoolest pole, nagu ma juba varem ka mainisin. ja õigupoolest tegin ka ühe pooliku vea - nimelt tegelikult oli 56-l ka tagumine ketikaitse veidi teistsugune (kitsam), osadele pandi peale ka uuemad kaitsmed.

nuf

väga ilus tsikkel aga mille summutid tal on kas originaalid ? kudagi väga izilikud tunduvad Toungue
Enam ei ole:mopeedid, trike, kollane voshod krossikas ning must yamaha, kuid nad on olemas olnud.
Ja seda ka, et vasakpoolne tulp on MOTAMEHE tsikklid,
parempoolne MINU tsikklid

[Pilt: motad.gif]
võimas kollektsioon
:yes
njah arhiivi viga ei saa sisse Lõhkuja katsu asja parandada Smile
Minu \"lapsuke\"
[Pilt: image.php?iid=41]
jube \"hõreda\" olemisegaBig Grin see jawa. Tohib sellisega tänaval kah liigelda? Cafe racer\'i kohta aga üpris stiilne.
Tegelikult on see tehnika poolest 98% standard jawa - raam ja veermik on originaalid (erinevuseks on see, et raami tagaotsas on need kaassõitjat toetavad toruotsad maha saetud, samuti sportkäepidemed, mis kinnituvad esiamortide külge). Eemaldatud on õhufilter ja küljekarbid. Tagaporla on Jawa 634-lt, aga lühemaks tehtud ja teises asendis. Sumpad on Jawa, aga lühemaks tehtud ja Kavoris tehtud sisudega. Kusjuures jõudu on rohkem ja müra on vähem kui originaalidega. Paak on Jawa 634. Iste on isetehtud, põhjaks on epoga kokkuliimitud 2 soome papi kihti, mis on 3 korda üle lakitud niiskuse vastu. Sinna peale poroloon ja kõige peal naturaalne nahk, kinnitatud põhja külge klambrilööjaga.
Üldiselt ma ei näe põhjust, miks ei peaks selle rattaga tohtima tänaval liigelda.
Muide, see ratas on praegu müüa, tel. 055930007

Vasja

panin küll enne ka 1 lehel oma teate, aga kustutasin teate, kuna see link mis andsin pani suts puusse vahel, annan teise lingi.

Minu tsiklid
Lehti: 1 2 3 4 5